- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво имате предвид под печен?
kazvate 4e haresvate pe4eni momi4eta,a kakvo imate predvid pod PE4EN?? moje bi zabavno momi4e... no poprincip mom4etata sa teq koito puska takiva bazici 4e celiq klas se zaliva 2 4asa ot smqh
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Колкото и да ти е чудно,има и такива момичетаИ наистина мн ме кефят
\
/ \
/
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
печени момичета са си печени на скара и имат коричка
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ами да задължително трябва да са печени. Ако не на скара поне на слънце да са се по препекли. Иначе не![]()
Първоначално написано от tuzaro
=D>
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Всеки разбира тази дума по различен начин.
А замислял ли си се за какви ги смятат после.no poprincip mom4etata sa teq koito puska takiva bazici 4e celiq klas se zaliva 2 4asa ot smqh
Всеки си има изграден идеал за приятел/ка, гадже и т.н и честно ти казвам, вече ми писна да чета кой какво харесва и кой по какво си пада (не само тук във форума, ами по вестници, списания и телевизията), защото четейки за най-прочутите и най-красивите, хората губят собствените си мечти и стремежи. Самото желание да променят външния си вид и държанието си, е продиктувано от изградения от филми и списания критерии за хубост, 'печено' поведение и прочие. Хората започват да желаят живот като нечии друг, отдават се на илюзиите и забравят своите собствени желания и възможността да бъдат щастливи по по-различен начин.
И цифра народ да ти каже какво разбира под 'печен/а' и да се опиташ да станеш такава, къде ти е гаранцията, че примерно половинката ти, която те чака НЯКЪДЕ ТАМ, ще те хареса такава.
Оф, не знам кво написах..
ti moje da ne znai6 kvo si pisal/a no az te razbrah s edna duma da si ostana takava kakvato sym![]()
Да.Първоначално написано от Анонимко
![]()
А ако дори не харесваш нещо по себе си - приеми го и свикни с него, а и мисля, че знаеш, че човек с годините се променя, тоест характера му търпи промени и така, ние, хората, сухоземните жители се 'доошливоваме' до определена възраст.
Общо взето искам да ти кажа, че ако някой не те харесва такава, каквато си, кай му да те взима у тях да не те гледат другите. И да не ти пука.![]()
mersi cherinka![]()
Аз лично влагам такъв смисъл под "печен човек":Първоначално написано от Анонимко
Човек, с който можеш да си говориш за много неща( дори след време за всичко ), с който да се забавляваш и да можеш да си пускаш бъзици. Да знае, че има глава на раменете, а не просто да я носи, защото я има. Нещо близо до мултифункционален човек![]()
25 min na 180 gradusa
Забавен, да има чувство за хумор, да се държи добре, да е точен.
ми да не гледа всеедно си й изял таратаора с вилица.......да не е АДСКИ тъпа поне,да има елементарно чувство за хумор и поне малко да е ненормална това харесвам аз.И да не е грозна щот те грозните попринцип са си зле по необясними причини........а може би обясними.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
И да е печен без да е загорял!Първоначално написано от koalka
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Под печен имам предвид негър, мн са печени и най-хубавото е, че дори са обръщани та са се изпекли целите