.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    аззззз
    Guest

какво да правя дали иска пк да е с нея или наистина го дразн

здравеите плс дайте ми савет.значи ходех с 1 момче но вече не обаче сега пак май мойе да стане нечо бяхмне на дискотека и го целунах не се драпнаи ми отварна,но непрекаснато говорв6в за бившата му с която е бил година и нещо че не мойе да я понася как бил могал да е снея и че не я понася,но се сманявам защотот всяка втора дума му е за нея,пак и тя маи пак иска да е с него пише му смс но той не и варнал сега ж диското се наватраше около него,а той казва че го дразнела длаи го дразни или просто още има нещо кам нея все пак са скасали защото и е изнежерявал,тя го одрязала после искала да се саберат но тои не е искал.Аз скасах с него но искам пак да стане нещо пък ими отвърна на целувката. нз дали да се боря все пак и тя му се натяга а и са били год и нещо заедно плссс даите ми савет жие как мислите =D>

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    redaktirai posta si i 6ti dam suvet,pulno e s gre6ki
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тая тема я имаше и вчера...там не прочете ли съветите
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Филипиновци
    Тъпа грешка,която правим понякога...Може да си на 100% сигурна,че те харесва повече от нея-затова ти ги говори тия неща за бившата...Така мисля поне...
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Мани ги гаджетата земи ходи малко на даскало, че като гледам с колко грешки пишеш направо нямам думи!

аззз
    Guest
    sory za gre6kite no edvam smogvam da pi6a na kirilica ama PLSSSSSS DAITE SAVET PLSSSS =D> =D> =D> =D> =D>

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от аззз
    sory za gre6kite no edvam smogvam da pi6a na kirilica ama PLSSSSSS DAITE SAVET PLSSSS =D> =D> =D> =D> =D>
    вчера не пусна ли пак същата тема?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен
    Оправи правописа,слойи малко точки и запетайки и може да ти дам някой друг съвет (предполагам и другите тогава биха ти дали съвет) .... много объркано си писала!
    Обичам те <3 !!!

автора
    Guest
    здравеите плс дайте ми савет.значи ходех с 1 момче,но вече не,обаче сега пак май може да стане нечо.Бяхме на дискотека и го целунах,не се драпна и ми отварна,но непрекаснато говореше за бившата му,с която е бил година и нещо,че не може да я понася,как бил могал да е с нея и че не я понася,но се сманявам защото всяка втора дума му е за нея,пък и тя май пак иска да е с него,пише му смс но той не и варнал сега в диското се наватраше около него,а той казва че го дразнела дали го дразни или просто още има нещо кам нея,все пак са скасали,защото и е изневерявал,тя го одрязала после искала да се саберът,но тои не е искал.Аз скасах с него,но искам пак да стане нещо пък и ми отвърна на целувката. Нз дали да се боря все пак и тя му се натяга,а и са били год и нещо заедно плссс даите ми савет вие как мислите =D> =D>

Мега фен Аватара на koalka
    Щом говори толкова за нея, значи не го дразни, както той казва.Още може би има някакви чувства към нея.Мисля, че за сега не трябва да правиш нищо.

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Opredeleno ima nekfa trypka mejdu gadjeto ti i biv6ata mu priqtelka... Reji go i si prodyljavai napred

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си