- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в Господ Исус???
Разбира се че вярвам в Jesus Priest[-o< [-o< [-o<
Глупец , Один е един факан гей!
Арес ше дойде и ше ви накаже сичките.
Първоначално написано от McGreaN
Slifer the sky dragon > u
Първоначално написано от McGreaN
Артас ще ви унищожи..А гейовете от Дарна никога няма да ни управляват! За Айрънфордж!
Е, пънища, гледайте Ра пак да не прати Хатхор по нас, че тоя няма да намерим достатъчно добра бира!!!
Нема да обиждате бате Один!
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
ФАК ЮУУУ!Първоначално написано от Skullbreaker
Майев не е мъртва!
Ще ви направи на решето и ще най-после ще има правосъдие!!!
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Мниение без покритие ли е, че истиснките християни не отричат другите религии и другите божества?До тук разбрах че предпочитете да се кланите на алх или буда.. (които не саществуват),
Щот Бронзберд шибаното куче само му изпълнява нарежданията..Бахти путката , вместо да ходи да превземе Гномереган..
И аз така.Една година спазвах постите преди Великден,но после се оказа,че не съм-в шоколада има мляко,в козунака и толкова много други неща,които си ядях и си мислех,че постя.Първоначално написано от DjBaloon
Но съм вярваща,въпреки,че не постя.В критични моменти Господ ми е доказвал,че съществува!
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
ДА!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
да![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Da,vqrvam!
Вярвам!
"Аз съм пътя,истината и живота"
Аз в него ако не вярвам,няма в кой да вярвам!
"Аз съм пътя,истината и живота"
Аз в него ако не вярвам,няма в кой да вярвам!
еи говедо си ти и такова ще си останешПървоначално написано от McGreaN
да пак аз и не смеи да ме обиждашПървоначално написано от McGreaN
Моля не обиждайте Иисус!
за такива като теб е ОсвиенцимПървоначално написано от McGreaN
аз ли кой постоянно псува майка миПървоначално написано от McGreaN