- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в Господ Исус???
Suglasna sum.Първоначално написано от demons_of_my_soul
Ne otri4am su6testvyvaneto na Isys Xristos kato istori4eska li4nost no ne viarvam 4e e bil bog.Ima nesuotvestvia v evangeliata puk i smiatam 4e mnogo ne6ta sa prieti bykvalno pri vse 4e sa bili samo metafori.
Virvam v silata na mislite ni,v zakona na privli4aneto i v po-vis6a sila![]()
Да такива сме?Аз нямам завършен 5 клас!Първоначално написано от ErinEverly
+1 :PПървоначално написано от Klamer4o93
И така, нека да обобщя. Според това, в което вярвате, бащата на джизъс е еврейския бог, а неговата майка е еврейка. Не знам кой би бил по-евреин от него.![]()
Почвам да ти вярвам,а това не ми харесваПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Пък нали за това сме хора,ащото сме индивидуалистибез juden разбира се,те си мислят че са хванали Господ за мадите
![]()
До тук без да се обиждате не видях нищо,дори близо до смислено.
И не се учудвам за отговора,мен Бог ме е спасявал от смърт(няколко пъти)
А за края на дните(който междодругото е много близо)е предсказвано че хората ще се дъджат така,така че го приемам за изпалнено предсказане.На края ще разберете но ще е тварде късно.Нали знаете че човекът умира попринцип(или вие сте безсмъртни)Надявам се не е нужно да доказвам това...![]()
Внимавай че във Валхала те чака Фюрера![]()
Хес също![]()
Първо за автора на темата: мисля, че вече ти стана ясно, че Господ и Исус са два различни образа. А за останалото, според мен библията и цялата история за сътворението и т.н. е умела манипулация от църквата. Не казвам твърдо: Според мен Исус не е съществувал, или точно обратното. Но дали е съществувал или не, поне за мен е без значение, защото поне за сега истината за живота му си остава скрита дълбоко в лакомията за власт и пари на така наречените Божии служители. Всъщност Християнската религия като цяло е смесица от предишни езически за всеки ревностен християнин религии и се е появила като опит за обединение на народите по света. И точно този факт ме кара да отричамсъществуването на Библейският Господ, но определено вярвам, че има някаква сила. Не знам точно каква, дали има образ, дали живее в Рая Небесни, на някоя далечна планета и т.н. просто вярвам или ми се иска да вярвам, че нещо ни движи и ни наблюдава от някъде...и че не сме просто ход на еволюцията![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Христос може и да е бил отгледан от майка еврейка,но пък за да си истински еврейн трябва не само майка ти да е еврейка,но и да спазваш еврейските закони и най-важното да вярваш в еврейския Бог.Исус е първия(или един от първите),които са разбрали,че евреите са грешни и именно за това е бил убит от тях т.е. те са убили моя(поне) Бог,следователно ето още една причина да бъдат мразени!
ПП:Всеки в даден момент става вярващ!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Напротив едва ли има по-достойни от тях!Първоначално написано от exploitedteen
Има истина в твоите думи.Първоначално написано от Ziezi
Първоначално написано от DjBaloon
Let The BEAT Control Your Body
Не вярвам!
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Е то оставаше и комуняга да вярва в БогПървоначално написано от Neo-Communist Power
![]()
Първоначално написано от trt1989
![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Да,вярвям!!!
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Аз по принцип не съм много много Вярва6т,хо хода на Църква и спазвам празниците без постите ина4е си4ко друго да дори името ми е едно от най-големите за Църквата,но вярвам 4е има някаква сила която по някои път моге да промени някой не6та дори 4естно казано съм санувал някой работи и на сутринта не ги помня,но след няколко дни като ми се лу4и се сещам 4е ми е познато от някаде и се сещам 4е съм го санувал !Може да не го вярвате много много,но на който му се е слу4вало знае за какво говора !
МАЧОКА НА САПУН !
Да,а в мен вярваш ли?Първоначално написано от OrL_SeX.
Вярвам.
ДА !!!Първоначално написано от Метоман
![]()
![]()
МАЧОКА НА САПУН !
Копеле ше станеш много богат когато стана Фюрер!Първоначално написано от OrL_SeX.
И азПървоначално написано от Владимир Илич Ленин
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Първоначално написано от Communist
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Метоман
Аз не изкам много пари единственото нещо което изкам е НЯМА ЦИГАНИ,ТУРЦИ,ЕВРЕЙ в БГ ! А и ДА СЪМ С ЛЮБОВТА СИ,КОЯТО НЕ МЕ ИЗКА![]()
![]()
![]()
МАЧОКА НА САПУН !