.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли в Господ Исус?

Гласували
93. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

24 25,81%
  • и да и не

20 21,51%
  • не мога да живея без това

2 2,15%
  • да

47 50,54%
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 165
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от demons_of_my_soul
    Аз вярвам в себе си....
    Смятам че Исус е шарлатанин-манимпулатор и скоро намереното "евангелие на Юда" го доказва, христианството е религия за наивните и слабите, начин да се оправдаят много кръвопролития и лицемерия... Христианството ограничава развитието на човека.... (малък пример: "Пастир" - "Стадо")
    Христианството третира хората като малоумни и ги възпира от развитие.
    Поради тази причина много владетели са го приели.... "простия народ се оправлява по лесно".
    Но все пак човек сам избира в какво да вярва....
    Дали ще е в измислици или в реалността....!
    Suglasna sum.
    Ne otri4am su6testvyvaneto na Isys Xristos kato istori4eska li4nost no ne viarvam 4e e bil bog.Ima nesuotvestvia v evangeliata puk i smiatam 4e mnogo ne6ta sa prieti bykvalno pri vse 4e sa bili samo metafori.
    Virvam v silata na mislite ni,v zakona na privli4aneto i v po-vis6a sila

Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Метоман
    Да добре интересно ми е как може "Божия син" да е еврейн римлянин или мангал след като е син на Всевишния
    Еврейската кръв се предава по майчина линия... мислех, че знаеш тези подробности
    Добре де, за кво им е да знаят такива подробности Те евреите не бяха ли тези, богатите Тва им е достатъчно да ги мразят
    По темата - вярвам, че има някаква сила, но не вярвам, че тя управлява живота ни. Би било тъжно да знаем, че друг взима решения, вместо нас.
    Да такива сме?Аз нямам завършен 5 клас!

Цитирай Първоначално написано от Klamer4o93
    Не вярвам в Исус, но вярвам, че има друга висша сила, която ни гледа сеира
    +1 :P

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    И така, нека да обобщя. Според това, в което вярвате, бащата на джизъс е еврейския бог, а неговата майка е еврейка. Не знам кой би бил по-евреин от него.

ето ти го проблема..
    щом вярваш в Бог, значи има и богоизбран народ...

щом си атеист- няма богоизбран народ и всички сме равни...

но принципно, щом майката е еврейка, това прави и Исус еврейн, а това, че е Божи син не означава нищо, защото Исус е отгледан и израснал като еврейн...
    Още повече, че и Библията е писана от евреи (не само стария завет ) и много други подобни неща има...
    Почвам да ти вярвам,а това не ми харесва
    Пък нали за това сме хора,ащото сме индивидуалисти без juden разбира се,те си мислят че са хванали Господ за мадите

До тук без да се обиждате не видях нищо,дори близо до смислено.
    И не се учудвам за отговора,мен Бог ме е спасявал от смърт(няколко пъти)
    А за края на дните(който междодругото е много близо)е предсказвано че хората ще се дъджат така,така че го приемам за изпалнено предсказане.На края ще разберете но ще е тварде късно.Нали знаете че човекът умира попринцип(или вие сте безсмъртни)Надявам се не е нужно да доказвам това...

Внимавай че във Валхала те чака Фюрера
    Хес също

Не.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Първо за автора на темата: мисля, че вече ти стана ясно, че Господ и Исус са два различни образа. А за останалото, според мен библията и цялата история за сътворението и т.н. е умела манипулация от църквата. Не казвам твърдо: Според мен Исус не е съществувал, или точно обратното. Но дали е съществувал или не, поне за мен е без значение, защото поне за сега истината за живота му си остава скрита дълбоко в лакомията за власт и пари на така наречените Божии служители. Всъщност Християнската религия като цяло е смесица от предишни езически за всеки ревностен християнин религии и се е появила като опит за обединение на народите по света. И точно този факт ме кара да отричамсъществуването на Библейският Господ, но определено вярвам, че има някаква сила. Не знам точно каква, дали има образ, дали живее в Рая Небесни, на някоя далечна планета и т.н. просто вярвам или ми се иска да вярвам, че нещо ни движи и ни наблюдава от някъде...и че не сме просто ход на еволюцията
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Голям фен Аватара на Ziezi
    Христос може и да е бил отгледан от майка еврейка,но пък за да си истински еврейн трябва не само майка ти да е еврейка,но и да спазваш еврейските закони и най-важното да вярваш в еврейския Бог.Исус е първия(или един от първите),които са разбрали,че евреите са грешни и именно за това е бил убит от тях т.е. те са убили моя(поне) Бог,следователно ето още една причина да бъдат мразени!

ПП:Всеки в даден момент става вярващ!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Внимавай че във Валхала те чака Фюрера
    Хес също
    те не са достойни за там
    Напротив едва ли има по-достойни от тях!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Христос може и да е бил отгледан от майка еврейка,но пък за да си истински еврейн трябва не само майка ти да е еврейка,но и да спазваш еврейските закони и най-важното да вярваш в еврейския Бог.Исус е първия(или един от първите),които са разбрали,че евреите са грешни и именно за това е бил убит от тях т.е. те са убили моя(поне) Бог,следователно ето още една причина да бъдат мразени!

ПП:Всеки в даден момент става вярващ!
    Има истина в твоите думи.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Da, ne bih kazal,che spazvam mnogo mnogo.. no poprincip sum vqrvasht!
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Интернационал
    Не вярвам!
    ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

Цитирай Първоначално написано от Neo-Communist Power
    Не вярвам!
    Е то оставаше и комуняга да вярва в Бог

Град
    Интернационал
    Цитирай Първоначално написано от trt1989
    Цитирай Първоначално написано от Neo-Communist Power
    Не вярвам!
    Е то оставаше и комуняга да вярва в Бог
    хахаххаха , ти тоя за комуняга ли го имаш ?
    пълен палячо !

п.п. @Neo-Communist Power ти кой си ? бате сталин,"робота"(който разбира, знае за кой питам) ,Болшевик или ... ? мама ти проста !
    ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    Да,вярвям!!!
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Аз по принцип не съм много много Вярва6т,хо хода на Църква и спазвам празниците без постите ина4е си4ко друго да дори името ми е едно от най-големите за Църквата,но вярвам 4е има някаква сила която по някои път моге да промени някой не6та дори 4естно казано съм санувал някой работи и на сутринта не ги помня,но след няколко дни като ми се лу4и се сещам 4е ми е познато от някаде и се сещам 4е съм го санувал ! Може да не го вярвате много много,но на който му се е слу4вало знае за какво говора !
    МАЧОКА НА САПУН !

Цитирай Първоначално написано от OrL_SeX.
    Аз по принцип не съм много много Вярва6т,хо хода на Църква и спазвам празниците без постите ина4е си4ко друго да дори името ми е едно от най-големите за Църквата,но вярвам 4е има някаква сила която по някои път моге да промени някой не6та дори 4естно казано съм санувал някой работи и на сутринта не ги помня,но след няколко дни като ми се лу4и се сещам 4е ми е познато от някаде и се сещам 4е съм го санувал ! Може да не го вярвате много много,но на който му се е слу4вало знае за какво говора !
    Да,а в мен вярваш ли?

Да,а в мен вярваш ли?
    ДА !!!
    МАЧОКА НА САПУН !

Да,а в мен вярваш ли?
    ДА !!!
    Копеле ше станеш много богат когато стана Фюрер!

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от Владимир Илич Ленин
    Вярвам.
    И аз
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Communist
    Цитирай Първоначално написано от Владимир Илич Ленин
    Вярвам.
    И аз

Да,а в мен вярваш ли?
    ДА !!!
    Копеле ше станеш много богат когато стана Фюрер!

Аз не изкам много пари единственото нещо което изкам е НЯМА ЦИГАНИ,ТУРЦИ,ЕВРЕЙ в БГ ! А и ДА СЪМ С ЛЮБОВТА СИ,КОЯТО НЕ МЕ ИЗКА
    МАЧОКА НА САПУН !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си