Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
Цитирай Първоначално написано от Majestic12
Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
Цитирай Първоначално написано от Ziezi
Въпрос за вярващите (пиша на кирилица):
Докажете ми , че бог съществува?
Как може да вярвате, че бога на доброто оправлява света?
Докажи ми,че не съществува!
Питах,
"как бива опитомено едно диво животно" в части там се крие отговора ми
С бой бива опитомено.
Аха.
А как биват "опитомени" повечето християнски държави?
Нима покръстването не е един вид "бой" и опитомяване , както и загърбване на техните дълго-годишни(е, това не го знам как се пише -.-) традиции ?
"Знаеш ли как се опитомява ястреб(или бе орел, не помня вече)?Неговите очи биват премахнати и той става сляп.Животното става сляпо и принудено да се подчини на господаря си - неговия бог, докато волята му е пречупена."(няма да продължа цитата )
По същия начин и вие сляпо вярвате, в божество одажна мъртво
Грешиш. Религията не поробва. С Католицизма се е злоупотребявало в средните векове, но при нас е нямало такова нещо. Защо Борис I е покръстил славяните и пра-българите? За обеднинение. Бог не ни задължава да вярваме в Него, както виждаш.(Мразя шибания кирилизатор!!!!! ) Но какво ли съм тръгнал да ти разправям. Предубежденията ти са те заслепили.

пп. Majestic-12 или MJ-12 не беше ли проект за набюдение над нацистките НЛО-та над САЩ и Великобритания?
Дали пък не поробва? Християнсто не поробва? И то не само католицизма, сякакъв вид религия поробва бистрия ум на човека.
P.S. Секретна организация, направена от чичко хари трюман, с цел да разследва росуел. в deus ex организацията има други цели