- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в Господ Исус???
До тук разбрах че предпочитете да се кланите на алх или буда.. (които не саществуват),или просто да не ви пука за нищо и като умрете,и опааааа,маи не трябваше да живея така.Но тогава няма да имате извинение
А колкото за страхливите, невярващите, мръсните, убийците, блудниците, чародейците, идолопоклонниците и всичките лъжци, тяхната участ ще бъде в езерото, което гори с огън и жупел. Това е втората смърт.
Библията е едниствена книга която може да оправдае твърденията че е вдъхновена от Бог.Само в тази книга ина пророчества(за разлика от всички други)ЕВОЛЮЦИЯТА Е РАЗПЛЬОКАНО ЛАИНО защото:
1 няма доказателства за еволюция
2 това е просто гола теория (фантазия) в която хората обичат да си оправдават атеизма.
3 дарвин се е отказал от теорията си преди смъртта си.
4 дарвин е казал че след като умре за да е верна теорията му трябва да будат намерени милиони така наречени "изгубени звена" които никога не ги е имало.И с тяхна помощ да се останови от какво какво в станало.
демек като на гуера са му пораснали крила и е полетял,
ЗАЩО НЯМА ГУЩЕРИ ДЕТО ЛЕТЯТ?????????????????????
Относно "големия взрив"
Вие наясно ли сте колко сложно е устроено човешкото тяло??
ако видите химикал в гората няма да си помислите че е еволирал от мастило после му се е появила и пружинка и аре за 43245 милярда години химикала сам се направи.?Тъпо е нали?
А като се замислите че човека е може би кам 10000000 пъти по сложно устроен от химикала???...
И всички "научни " теории на тази тема дори звучат тъпо.
хора и динозаври са живели заедно!
в библията се описват динозаври:
15 Ето сега речния кон който съм направил както и тебе; Яде трева като вол.
16 Ето сега, силата му е в чреслата му, И якостта му в мускулите на корема му.
17 Клати опашката си като кедър; Жилите на бедрата му са сплотени.
18 Костите му са като медни цеви; Ребрата му са като железни лостове.
19 Той е изящното дело Божие; Оня, Който го е направил, го е снабдил с меча Си.
20 Наистина планините промишляват за него храна. Гдето играят всичките полски зверове.
21 Ляга под сенчестите дървета, В скривалището на тръстиката, и в блатата;
22 Сенчестите дървета го покриват със сянката си; Върбите на потоците го обкръжават.
23 Ето, ако би придошла река, той не трепери; Не се смущава, ако би се и Иордан устремил по устата му.
24 Може ли някой да го хване когато е на щрек. Или да прободе носа му с примка?
Няма съмнение че това е динозавъри не е единственото място на което е описан.
предсказва се също и че хората ще си измислят приказката за еволюцията:
онеже, това, което е възможно да се знае за Бога, на тях е известно, защото Бог им го изяви.
20 Понеже от създанието на света това, което е невидимо у Него, сиреч вечната Му сила и божественост, се вижда ясно, разбираемо чрез творенията; така щото, човеците остават без извинение.
21 Защото, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха; но извратиха се чрез своите мъдрувания, и несмисленото им сърце се помрачи.
22 Като се представяха за мъдри, те глупееха,
23 и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини.
24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог и ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, -
25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин.
Пробвайте се да предскажите нещо за след 2000 години и да видим дали ще се збъдне?
Двайте можете да напишете коментар от рода на "ти си тъп" ама няма начин да оспориш саществуването и милоста на Исус които умря на кръста за да има спасение за теб и мен.
В стария завет се говори че земята е кръгла и се рее в космоса.Невъзможно просто човек да го е знаел преди около 3500 години нали???
Просто казвам че Бог е велик и ни обича,и да хората са си направили идоли защото не им утърва Господ който ни е създал.
И не не пренасяме вината си върху Бог в библията пише че всеки има право на свободен избор.И каквото направиш ти си виновен за него.
Има цена за греха и тя е смърт.Исус плати тази цена на кръста за да има спасение за всички хора.Адам е имал избор да се подчини на Бог и да не взима от ябълката,или да я вземе и да не се подчини,това е свободен избор.![]()
Еволюцията лъжа чрез която хора горят в ада!
http://www.youtube.com/profile_video...VenomFangX&p=r
Чуйте какво има да каже този човек![]()
Оф много обичам сектанти фанатици...
Коментар без покритие, отново.що да съм сектант ??
Не вярвам, но ако има ме мрази..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Неее....ти чуваш ли се?!Знаеш ли изобщо що е то еволюцията?!Най-малкото химикала не може да се възпроизведе сам, защото е ИЗКУСТВЕНА материя!Съвкупност от разни елементи...които човек обработва...които просто са си там!Окей, Бог е създал пясъка, но не той ми е направил платките в телефона ми нали?!Първоначално написано от Jesus_is_good
![]()
И всички знаем колко сложно е устроен човешкия организъм....толкова е сложно устроен, че са ни трябвали няколко милиона години, за да разберем, че всъщност печеното месо е по-яко от суровото....Амаа...уотева де...
1во: 'збъдне' се пише със 'с'...Първоначално написано от Jesus_is_good
2ро: 'Исус коИто умря на кръста'...ти беше там?!
3то:а преди около 100 години са мислели, че земята е плоска...ама йок...Не са познали!
4то: Човече, по дяволите, научи се да пишеш, поне правилно!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Всъщност , човешкия интелект е огромен и се развива и еволюира..
Доколкото знам пещерните хора и маймуните не са се покланяли на никакви богове...Когат мозъкът ни е стигнал до такова ниво , сме започнали да измисляме култуве..Добре , как ше обясниш , че съществуването на Исус е исторически факт , но и съществуването на Мохамед е исторически факт?
Бог като е всесилен , защо още има живи мюсюлмани и будисти?Вселената е устроена по начин който човешкия ум не може да разбере , затова си го обяснява с божества...Просто е..
да вярвам ест!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Джизъс ис гуд, ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ!
Няма да ти коментирам правописа, ама явно Господ те мрази щом не те е научил поне да пишеш.
Има ДОКАЗАТЕЛСТВА за еволюция, но не всички са намерени! Химикалът НЕ Е ЖИВО СЪЩЕСТВО за да еволюира.
А това, което те прави истински смешен е:
ГОСПОД ИСУС! Вие не почитате Исус, вие почитате БОГ ОТЕЦ, БОГ СИН ( исус ) и СВЕТИЯ ДУХ! Да обявиш САМО ИСУС за бог се нарича ЕРЕС! Автоматично ставаш еретик и ако живеехме през Средновековието досега църквата да ти е ***ла мамата.
Аз не вярвам. Още повече, че дори не съм кръстен, следователно съм езичник, следователно мога да вярвам в каквото си искам. И все пак аз се присъдинявам към атеистите.
Църквата е институция, която е целяла да държи хората под контрол чрез религията. Едно врем е църквата е била много корумпирана -13-17 век особено. Хората са ПЛАЩАЛИ ПАРИ за да им бъдат опростени греховете втф О_о.
Господ е едно оправдание на хората за техните несполуки. Бахти тъпия господ дето ще е. Има хора с по 2 висши образования, които ровят по кофите за боклук, а разни мутри се чудят къде да си изхарчат парите.
Теорията за произхода на живота е че от нежива материя е произлязла жива.Демек очаквайте от един камък на Марс след 55635 милярда години да ин цивилизация.
Много големи фантазьиори имаме за "учени"
Този не само, че е евреин ( и бъкел не разбира от християнство ) ами и си признава, че ще доказва нещо, което противоречи на собствената му религия.Първоначално написано от Jesus_is_good
Jesus...Млъкни..Еволюцията не е нещо което зависи от човека..
Също така си се объркал яко за много неща...
Просто недей говори и забрави тая тема , ше се изложиш много..
Не казвам че светът е мед и масло,и да църкватае правила тези работи
и аз не ги одобрявам,и са против Божиите заповеди.Исус каза
че Той и Отец са едно и никои не отива при отец освен чрез Него.
И който отрича Сина отрича и Отца,затова евреите не правят каквото трябва.
Доста си зле.Първоначално написано от Jesus_is_good
Самоубий се най-добре.
Повече от това не може да се изложи.Първоначално написано от Skullbreaker
Джизъс! Дяволът се е вселил в теб! Познах по правописа! О, не! АНАТЕМА! АНАТЕМА!![]()
искам да ви обърна внимание на тъпите правописни грешки и липсата на елементарна пунктоацияПървоначално написано от Jesus_is_good
не прилича ли ужасно много на Вилхелм Монке?
кога ще започнеш да благославяш Цар Фюерара?
![]()
Хаха ...да не ви дразня с нещо?
Повече няма да пиша тук безмислено е.
Всички вие които отричате Господ ще горите в ада!!!
ТОВА НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Бог ви обича всички.
Дано Той се смили над вас.![]()
bb
Един въпрос... Защо в християнския ад се предполага, че ще горят езичници, евреи, мюсюлмани, че дори и Мохамед е споменат О_о.Първоначално написано от Jesus_is_good
Замислете се за каква бъгава религия става въпрос.
Определено, ако решиш да си вярващ, будизмът е най-добрата религия. Там има повече философия, не някакви определни догми и норми, на които се предполага, че ще се подчиняваш сляпо.
Първоначално написано от Jesus_is_good
Проявяваш манталитета на фурнаджийска лопата...Отново...
Като си толкова обеден в религията , която дори не разбираш , защо не се защитиш?Изкажи някаква позиция , която да е различна от фантасмагорий и приказки за ада...Доколкото знам , в Стария Завет не се споменава нищо за никакъв ад...И понеже вече ми е ясно какъв си и със сигурност ще се върнеш , само за да прочетеш какво са ти отговорили , те моля за една услуга :
Обясни ми , как по-точно разбираш вярата?Как по-точно приемаш религията? Кажи .
Вярвам
мм честно казано , не вярвам мн в тези неща.И да и не![]()
уеУе, стана напеченоПървоначално написано от hforce
![]()
![]()
Он топик - вярвам, че има някаква висша сила, но не мисля, че това е Бог![]()