- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имам огромен проблем и незнам как да се справя. Помогнете!
Tva 4e sum emo ne zna4i 4e misla taka ... ne sum ot onezi prevzeti ku4ki STIGA ne sum takava ... ;(
Ето как реагирах, след като го прочетох:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eto ve4e tva mi e noviq nik nadqvam se da nqmate osobeno golemi pretencii ...![]()
skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...
Хах, по твоята логика и аз трябва да си сменя ника, защото има фешъни във форума.![]()
na vas nikak ne vi iznasq zna4ii deleee naprao me poburkahte ... prestanete kato ne iznasq fuck off prestanete
този ми харесва повече. караш ли или си само фенка?
Когато животът ти минава като на кино, нарисувай си картинка!
сигурно колкото е емо,толкова е и скейтърка..не се знае де![]()
karam imam duska obli4am se taka ... az sum si skeiturka prosto ima6e nedurazomenie v nikovete sled kato az ne sum si praila predi6nata reg tuka ... sa misla 4e moje bi 6te ste dovolni ... SKEITURKA SUM ... nadqvam se da razbrahte i da priemete nika mi po dobre ot kolkoto predi ... =D~
Първо във форума все още важи правилото за писане на кирилица. Второ, хората които карат скейт казват "аз карам скейт" а не " скейтър съм ". Поне според мен. А за останалото: що не кандидатства и ти?Кандидатствай с диплома след осми клас! Пише се аут сайдер и идва от английски език "оutside" И никога не е късно да се преместиш, ако ти ве толкова голям зора винаги ще си готова да минеш няколко приравнители теста и да се махнеш.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Тогава защо си още в това училище. Не знам защо не си кандидатствала, но и в момента още не е късно да се запишеш в друго у-ще.Първоначално написано от emo_girl
purvo kusno e za premestvane puk i ot 4asti ne re6avam az kakvo da praa v pove4eto slu4ai ... ne zavisi ot men ... a kolkoto do tova koe kak se pi6e za kirilicata ... i ostanalite gluposti ... ne mi puka ... trqq li da si bluskam glavata v stenata kato ne sum napraila ne6to .... kazah vi 4e ako pi6ete samo da mi se zaqjdate nqma smisul ot tova ... sry ama ne ste pravi ...pak se izvinqvam
![]()
Ми аз не се заяждам - напротив дадох ти няколко варианта за разрешение на проблема. А има автоматичен кирилизатор, ще ти бъда благодарна ако го използваш. И също така, негативните мнения са изключително често срещано нещо във форума, така че се нучи да се сблъскваш с тях или пък се научи да не ги предизвикваш.
не знаех за автомати4ния кирилизатор,извинявам се много, понякога го права не сузнателно пак сужалявам за това 4е не сум се нау4ила да приемам негативните мнения не ме судете с времето 6те се нау4а ... за всяко не6то се изисква време ...благодаря ви пак
![]()
Бъди себе си,а ако все пак някой от класа ти се заяде с теб ги заплаши с нещо или по-скоро с някой и все пак гледай да не навлизаш в спорове просто не им даваи шанс да се скарат с теб,все ще издържиш някак тая година.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
АААА ако тази прекрасна промяна в мнението ти се дължи на моите постове си почерпена една бираЗаеби не се занимавай и тва е
И в крайна сметка недей да приемаш толкова емоционално нещата, някои неща просто се случват и колкото и да се дразниш не се променят. Така чее keep walking както казва един много симпатичен чичко
![]()
май ти си боклука броПървоначално написано от namina
emo girls rlz
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
ми 6том така мисли6 6том според тебе аз сум боклука оки нп ...радвам се 4е така мисли6