- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам нещо, което не мога да го опиша.
Здравейте на всички.
Регнат юзер съм, но реших да запазя анонимност.![]()
Значи, преди известно време ходех с едно момче, разделихме се, ревах ревах, и една мацка ми изтърси, че ходи с него, след което всичко ми се преобърна на 180 градуса и спрях, ама ТОТАЛНО СПРЯХ да изпитвам каквото и да било към това момче.
Представете си - дори го забравих, и мога да благодаря на тази мацка за това, че ми помогна да го забравя. А защо спрях да изпитвам каквото и да било към него?-Ами защото тази мацка просто не ми е на нивото, нито на годините, нито на акъла и започнах да го стжалявам пича, че е тръгнал с нея, защото просто е отбивал време с нея.
Та, ходиха, ходиха, забравих го, по едно време започнахме да се засичаме наляво надясно и ей така от нищото започнахме да се зарибяваме. Макар, че 'уж' го бях забравила, одрязах цифра момчета, защото не притежаваха поне част от качествата на тва момче.
Както и да е. До ден днешен (от 2 седмици) си се зарибяваме с него. Завчера той скъса с неговата 'пикла' и продължихме да си излизаме.
Усещам, че нещата между нас пак ще се получат, демек ще тръгнеме пак, но не знам какво ми става - но сякаш съм забранила на сърцето си да изпитва онези чувства към него, който бяха първия път.
Сега ми е все едно дали ще съм с него, или без него, не твърдя, че го харесвам, може би ме привлича физически (т.е. сексуално), иначе си е страшен кавалер, май го приемам като приятел.. и не веднъж тук във форума съм писала, че хората не разграничават приятелските чувства от 'любовните' чувства.
Та, проблемчето ми е, че нито го харесвам, нито го обичам (абсурд), нито ми пука за него, но въпреки всичко НЕЩО ме тегли към него и не мога да се откъсна.
И, според вас, знаете ли какво е това НЕЩО?
Общо взето може би ме е страх да не ме нарани както 1вия път.
Аз му го казах това. Казах му "Пич, страх ме е да не се влюба отново в теб.." и за Бога, той ми отвърне "И мен".. и бях шок.
Та, какво мислите? Моля ви, кажете си мнението, защото вече разговарях с 3 приятелки и те си нямат ни най малка идея както е това НЕЩО.
Благодаря ви, предварително.
ам познато ми е това да....просто си му се наситила и нищо не те изненадва в него,но си те кефи..ми пробвай..но не започвай нещо сериозно и обвързващо според мене![]()
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
tova "ne6to" e maniq
Малко преувеличих с тва за путката.
кат те сърби дай да я почешем...Първоначално написано от ф-ка
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
zdraveite i az imam sa6tiq problem s tova NE6TO zam kakvo ti e oba4e az ne sam xodila s tova mom4e prosto ne iskax no tova nqma zna4enie problema e 4e ne si go xaresvam ne go obi4am ve4e ne vse mi e v akala i mn obi4am da sam s nego![]()
Хайде, бе, хора. Никой ли няма и понятие какво е това.![]()
някаква останала тръпка..която те кара да си с него![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Спомените от миналото, миналата тръпка, може би все още те теглят към него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Привличане...
Неэависимо какво привличане.най-вероятно е чисто фиэически,както ит сама каэа.Абе няма эначение.Щом ви е приятно эаедно и го искаш-давай...![]()
[size=7][b][u]fosse cos