.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

хора помогнете

здр от днеска хода с едно момче - и двамата мн сех аресваме обаче той го е супер срам.дори го беше срам да ме заговори/преди тва само си бяхме писали по чатовете и само на снимки се бяхме виждали/,както и да е - накрая ме заговори ала бала и тръгнахме и кат си тругвах аз той остана с другите аз го гушкам и тъкмо да го целуна за чао и майак звъни да се пребирам и той горкичкия после го глеам кат домат червен що така низнам и в крайна сметка си останахме само с гушкането де попринцип другите ми казаха че не бил такъв ама неска го фана яко срам и нз ся кво да праа - не ща да го е срам и да не мое 1 дума да обели като хората хах само къф смях беше - другите го донесоха на ръце до мен само и само да ми каже нещо щот го е срам и 1 думичка не обелва опитах се аз да го заговора той кат зе да ги смъмря тама некви и аз се отказах та ся кво да праа ама иначе съм луда по него любов от пръв поглед...

амии накарай го да се отпусне по някакъв начин-поговорете си и ако попринцип не е такъв полека лека нещата ще потръгнат!
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

Guest
    axaxaxax ;] sladur + sladurana = sladurska rabota

Супер фен
    Еми нищо не може да направиш.И аз съм си срамежлива попринцип,ама чак толкова.Все пак това не можеш да го промениш .... той сам ще свикне,ще се отпусне и след време няма да е така.
    Обичам те <3 !!!

ахам оки миси на сички за огооворите

kaji mu da odari 200 vodka i glei kak nqma da mu mlykne ustata
    axax
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си