.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Ей,ПОМАГАЙТЕ спешно е ,моля ви!!!

Много силно се нуждая от съвет!Значи...имам един приятел,който аз много обичам(само като приятел),той е страшно умен,сладък,добър и изобщо...супер е!Той ме харесва,иска да сме гаджета...Но проблема е,че аз неискам да сме гаджета и да има любов между нас(искам да сме просто приятели,много добри приятели!).С него съм ходила преди около година,тогава го харесвах за гадже.Сега той ми предложи отново,много иска да излизаме и да сме гаджета,но аз му отказах,по простата причина,че просто неискам да има между нас нищо повече от приятелство... А и като гаджета много не се получава между нас.От 5 дни не сме говорили защото той ми каза,че неиска да ме познава повече Страшно много си го обичам като френд и ми е мъчно за него ;( А и след 3 дни има рожден ден Помогнете мии,моля ви!Немога просто така да забравя за него.Дайте съвет,как да си върна приятелството му... ( защото неискам да съм скарана точно с него.Има малко труден характер... и немога да се справя самичка Помогнете ми!!!!Как да си върна приятелството с него?Много ще съм ви благодарна...

обясни му всичко ,което мислиш и чувстваш,а ако ти е истински приятел и ти обича ще те разбере !
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

Супер фен
    Каквото да казваш - личи си че си объркана и че и ти имаш чувства към него.Просто му се обади и го покани да излезете да поговорите .... кажи му това,което мислиш.Обясни му защо не искаш да си с него(което ме съмнява да е така) и дано те разбере.
    Обичам те <3 !!!

той ми каза,че неиска да ме познава повече
    Значи през цялото това време той не ти е бил приятел, а просто е очаквал нещо от теб. Някак си обясни му, че е много по-добре да сте си приятели отколкото гаджета. Аз преди бях гадже с едно момиче и сега нещата вървят супер сладко като сме само приятели! Как да си го върнеш... освен, ако самия той не осъзнае, че така е по-добре... няма как. И аз много скоро ще изпитам нещо подобно на твоето място Може и аз да дойда да напиша някоя тема така, че събирай опит да ми помагаш после Успех муцуна
    Клик ми (:

Във всички случаи...You're screwed !
    Най добре го заеби..на пича ще му е кофти известно време ама ще му мине...няма как да сте си приятели след като той те харесва...а щом не искаш да сте гаджета няма мсисъл да му даваш илюзии...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Не иска да ме разбере,като му кажа,че искам да сме САМО ПРИЯТЕЛИ и че така ще е по-добре... Много ми е мъчноо

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от Veno0m
    Не иска да ме разбере,като му кажа,че искам да сме САМО ПРИЯТЕЛИ и че така ще е по-добре... Много ми е мъчноо
    Кажи му вичко и ако не те разбере му тегли майните!
    Raise your fist!

Град
    pLaZmA wOrLd
    Абе така като се замисля ако ти нямаш приятел защо не му дадеш втори шанс ? ей така просто - можеби ще се получат този път нещата а той си е научил грешките от предният път-дай му шанс не му прецаквай живота ако пак не върви той ще знае вече и няма да иска да сте двойка а само приятели. Успех

Guest
    искам да сме само приятели

=

Махай се, от тук гаден селянин, не те харесвам и не искам да те виждам повече

Поне така възприемат повечето хора

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    А! Ето това е перфектния отговор
    Клик ми (:

Хмм...добре.Утре ще му кажа точно какво чувствам,че най-искрено искам да сме приятели за да не си усложняваме живота и да но ме разбере,ако НЕ - ще забравя за него,колкоото и да е трудно!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    съгласно съм с тех
    OnLy God CaN Judge Me !

Цитирай Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    съгласно съм с тех
    +1
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

mi... malko trudno e da ste pak fr tyi kato toi mn te haresva i te iska pove4e za gadje otkolkoto za priqtelka ..no trqbva da go razbere6 po4aikai sedmica dve da se otalojat ne6ta6ta i se opitai do govori6 pak s nego
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от =)
    Абе така като се замисля ако ти нямаш приятел защо не му дадеш втори шанс ? ей така просто - можеби ще се получат този път нещата а той си е научил грешките от предният път-дай му шанс не му прецаквай живота ако пак не върви той ще знае вече и няма да иска да сте двойка а само приятели. Успех
    Подкрепям! Пък и всички знаят,че между бивши гаджета приятелство не се получава!Дай му втори шанс! И от мен успех! \/
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на koalka
    Ядосан е и сърдит, защото чувствата ви не са взаимни.Обвинява те теб, защото е заслепен, а това всъщност въобще не зависи от теб.Опитай се да се сдобрите, въпреки че той трябва да го направи и, ако не иска-това ти е негов проблем.А и вие не може да сте приятели вече, той изпитва нещо повече към теб.Не знам как го виждаш, но аз въобще не го виждам(приятелство между вас).Може би е добра идея да си останете просто добри познати и нищо повече.Няма как да стане.
    Какъв втори шанс ви гони пък вас?Тя не го харесва, единствено може от ситуацията нараненият да е той.Това,че казва, че е мил и добър е различно от това да изпитва някакви чувства.Ясно ви е казала, че иска да са си просто приятели.

ne moje6 da si go vurne6 kato priqtel kvoto i da pravi6

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кажи му това,което каза и на нас.А иначе можеш да го изненадаш приятно за РД-то му.

Явно трябва да се примиря с мислълта,че няма да бъдем дори приятели.Мерси на всички ви за съветите!А иначе как да го изненадам за рд-то му?Дайте още един съвет,плс! [-o<

Мега фен Аватара на sasha_90
    Явно трябва да се примиря с мислълта,че няма да бъдем дори приятели.Мерси на всички ви за съветите!А иначе как да го изненадам за рд-то му?Дайе още един съвет,плс! [-o<
    Нз ти трябва да знаеш какво харесва и кое ще го зарадва.

Няма оправия,дори да си го върнеш като приятел,той пак ще те иска и ще бъде влюбен в тебе Приятелството е само успокоение за тебе,но не и за него.
    нямам повод да сънувам....

etka
    Guest
    pri mrn be6e absoliutno su6tata situaciq!no az mu kazah vsi4ko koeto mislq!toi go prie mn dobre , v momenta hodi s druga i otnovo sme nai dobri priqteli!

Guest
    Те хоата преди мен са казали квото е трябвало..ама аз пак да кажа.Подобна ситуация се получи и в мойта компания.. Момчето харесваше момичето (а те бяха най-добри приятели) ..обаче като си поговорихме,стигнахме до решението. те да си останат само приятели.По-добре е..щото представи си,че скъсате (тва рано или късно ше стане) и после кво.. много ше ви е странно.Има два варианта или да си останеш приятелка с него или да спрете да си говорите.Става много сложно ..тъй,че просто му обясни как се чувстваш и колко много го цениш като приятел.Ако не те разбере ..тегло му майната,както казаха. Успех..дано се оправите;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си