- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ей,ПОМАГАЙТЕ спешно е ,моля ви!!!
Много силно се нуждая от съвет!Значи...имам един приятел,който аз много обичам(само като приятел),той е страшно умен,сладък,добър и изобщо...супер е!Той ме харесва,иска да сме гаджета...Но проблема е,че аз неискам да сме гаджета и да има любов между нас(искам да сме просто приятели,много добри приятели!).С него съм ходила преди около година,тогава го харесвах за гадже.Сега той ми предложи отново,много иска да излизаме и да сме гаджета,но аз му отказах,по простата причина,че просто неискам да има между нас нищо повече от приятелство...А и като гаджета много не се получава между нас.От 5 дни не сме говорили защото той ми каза,че неиска да ме познава повече
Страшно много си го обичам като френд и ми е мъчно за него ;( А и след 3 дни има рожден ден
Помогнете мии,моля ви!Немога просто така да забравя за него.Дайте съвет,как да си върна приятелството му...
( защото неискам да съм скарана точно с него.Има малко труден характер... и немога да се справя самичка
Помогнете ми!!!!Как да си върна приятелството с него?Много ще съм ви благодарна...
![]()
![]()
![]()
обясни му всичко ,което мислиш и чувстваш,а ако ти е истински приятел и ти обича ще те разбере !![]()
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
Значи през цялото това време той не ти е бил приятел, а просто е очаквал нещо от теб. Някак си обясни му, че е много по-добре да сте си приятели отколкото гаджета. Аз преди бях гадже с едно момиче и сега нещата вървят супер сладко като сме само приятели! Как да си го върнеш... освен, ако самия той не осъзнае, че така е по-добре... няма как. И аз много скоро ще изпитам нещо подобно на твоето мястотой ми каза,че неиска да ме познава повечеМоже и аз да дойда да напиша някоя тема така, че събирай опит да ми помагаш после
Успех муцуна
![]()
Във всички случаи...You're screwed !
Най добре го заеби..на пича ще му е кофти известно време ама ще му мине...няма как да сте си приятели след като той те харесва...а щом не искаш да сте гаджета няма мсисъл да му даваш илюзии...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
Не иска да ме разбере,като му кажа,че искам да сме САМО ПРИЯТЕЛИ и че така ще е по-добре... Много ми е мъчноо![]()
Кажи му вичко и ако не те разбере му тегли майните!Първоначално написано от Veno0m
Raise your fist!
Абе така като се замисля ако ти нямаш приятел защо не му дадеш втори шанс ? ей така просто - можеби ще се получат този път нещата а той си е научил грешките от предният път-дай му шанс не му прецаквай живота ако пак не върви той ще знае вече и няма да иска да сте двойка а само приятели. Успех![]()
искам да сме само приятели
=
Махай се, от тук гаден селянин, не те харесвам и не искам да те виждам повече
Поне така възприемат повечето хора
Хмм...добре.Утре ще му кажа точно какво чувствам,че най-искрено искам да сме приятели за да не си усложняваме живота и да но ме разбере,ако НЕ - ще забравя за него,колкоото и да е трудно!![]()
съгласно съм с техПървоначално написано от MajeStic
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
+1Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
mi... malko trudno e da ste pak fr tyi kato toi mn te haresva i te iska pove4e za gadje otkolkoto za priqtelka ..no trqbva da go razbere6 po4aikai sedmica dve da se otalojat ne6ta6ta i se opitai do govori6 pak s nego
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Ядосан е и сърдит, защото чувствата ви не са взаимни.Обвинява те теб, защото е заслепен, а това всъщност въобще не зависи от теб.Опитай се да се сдобрите, въпреки че той трябва да го направи и, ако не иска-това ти е негов проблем.А и вие не може да сте приятели вече, той изпитва нещо повече към теб.Не знам как го виждаш, но аз въобще не го виждам(приятелство между вас).Може би е добра идея да си останете просто добри познати и нищо повече.Няма как да стане.
Какъв втори шанс ви гони пък вас?Тя не го харесва, единствено може от ситуацията нараненият да е той.Това,че казва, че е мил и добър е различно от това да изпитва някакви чувства.Ясно ви е казала, че иска да са си просто приятели.![]()
Кажи му това,което каза и на нас.А иначе можеш да го изненадаш приятно за РД-то му.
Явно трябва да се примиря с мислълта,че няма да бъдем дори приятели.Мерси на всички ви за съветите!А иначе как да го изненадам за рд-то му?Дайте още един съвет,плс! [-o<
Нз ти трябва да знаеш какво харесва и кое ще го зарадва.Първоначално написано от Veno0m
Няма оправия,дори да си го върнеш като приятел,той пак ще те иска и ще бъде влюбен в тебеПриятелството е само успокоение за тебе,но не и за него.
нямам повод да сънувам....
pri mrn be6e absoliutno su6tata situaciq!no az mu kazah vsi4ko koeto mislq!toi go prie mn dobre , v momenta hodi s druga i otnovo sme nai dobri priqteli!
Те хоата преди мен са казали квото е трябвало..ама аз пак да кажа.Подобна ситуация се получи и в мойта компания.. Момчето харесваше момичето (а те бяха най-добри приятели) ..обаче като си поговорихме,стигнахме до решението. те да си останат само приятели.По-добре е..щото представи си,че скъсате (тва рано или късно ше стане) и после кво.. много ше ви е странно.Има два варианта или да си останеш приятелка с него или да спрете да си говорите.Става много сложно ..тъй,че просто му обясни как се чувстваш и колко много го цениш като приятел.Ако не те разбере ..тегло му майната,както казаха.Успех..дано се оправите;]