.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Колко време трябва да се ходи с медицинската обица?

zdr vsi4ki , taka 4udia se sled kato ti nadup4at uxoto kolko vreme tria da xoi6 s taia medinska obica i samo neia li tria da nosi6 , pa i brz da ia svalia6 li ???

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

em zavisi ot 4oveka kak 6te ti zarastne
    nqkoi nosqt 2 sed i q smenqt
    no se prepory4va 1 mesec i sled tova da si slaga6 dr
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Guest
    e kuv ti e problema malko da q ponosi6? 1 mesec pone trqbva,az 2 put kato si gi dup4ih izkarah 1-2 sedmici,mahnah gi i si slojih normalni.Da ama mi se eba maikata na y6ite,rani,poduvane i aide na lekar,ta posle sam hodila s prikrepeni pamu4eta i na den po 3 puti gi majeh s iod...tormoz golqm

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Aко те дупчат с пистолет техните "мед.обици" на мен ми се виждат голям ментак при все че се белят и тн...Можеш веднага да я смениш с някоя свестна наистина от мед.стомана или титан.Но ако искаш да слагаш други обици в смисъл-сребро,злато,некфи тенекии....почакай си поне месец :/

На мен май ми казаха 2 седмици :P

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Аз моите ги носих около 2-3 седмици, след което си сложих други. Но по-добре не рискувай, носи ги колкото време трябва, за да не се усложнят нещата.

Град
    In the corner of my mind ...
    На мен пък са ми казвали към 2 месеца..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от _`SoMeThInG_StRaNgE`_
    На мен пък са ми казвали към 2 месеца..
    Ехеее, това е много време, бре :P

2 седмици? Боже, представям си колко са ви зле дупките. Ако дупката е на хрущял, ще зараства 1/2 година...как след 2 седмици ще я сменяте...най-малко 1 месец...принципно не е хубаво да се сменят обеците...аз моята на носа я гаврих доста, но сама съм си виновна.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    еми аз преди месец и половина си продупчих мойте и още не съм ги махнала въпреки ,че си ми зарастнаха ....май просто ме мързи

аа искам да попитам и аз нещо.нормално ли е да ми е мнооого стегнато винтчето.аз се опитвах няколко пъти да ги махна сама ,ама не мога май ми трябват клещи ?

Какви са ти обеците?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    еми аз преди месец и половина си продупчих мойте и още не съм ги махнала въпреки ,че си ми зарастнаха ....май просто ме мързи

аа искам да попитам и аз нещо.нормално ли е да ми е мнооого стегнато винтчето.аз се опитвах няколко пъти да ги махна сама ,ама не мога май ми трябват клещи ?
    На мен на едното ухо ми беше като че ли прекалено стегнато винтчето, баща ми ми помогна, именно с клещи На другото сама си свалих обецата

Един приятел си ходи 2-3 месеца ,че и горница с медицинска докато не му казах ,че ще го пречукам ако не я смени и той я смени сега изглежда много по-добре!Пак е като египетски педе*аст , но то и аз имам обичка така ,че...

www.dragon.bg - елате цъкайте..

e pri wseki e organizam e razlichno,az imam obica na wejdata ,na ezika i na dolnata usna i mahkam medicinskite na 5-q den

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си