- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Извинявам се,че трябва да попитам пак,но...
Проблема ми е,че ще се видя с момчето в което искренно съм влюбена и знам,че срещата ще бъде съпроводена със целувка,но аз не мога да се целувам...знам ... има хиляди такива теми,но ще съм много благодарна,ако някой ми обясни по-така какво да направя,когато той се протегне към мен да ме целуне...ще се стъписам и ще оплескам всичко знам си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аре бе и мене ми беше спек![]()
Даже при мене беше по трудно щото аз трябваше да направя първата крачкаГОРЕ ГЛАВАТА
Отпусни се мисли си за хубавите моменти които прекарвате заедно в момента и се отпусни бъди себе си като тръгне да те целуне просто затвори очи и след миг ще си кажеш на ум " я аз се целувам" ако ти пусне език му следвай движенията отначало щи е малко странно ама после кефа е голям ! Айде успех и не се сдухвай - всеки го може както и ти !
OmG![]()
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
qq dai po spox seki e minal prez tozi period i seki se e spravil i se e nau4il za tui ni sa sduhvai
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Prosto gledai po spokoino na neshtata.Nedei da go priemash kato sre6ta s nastoq6to gadje.Znam tova zvuchi strannoprosto go davai po spokoino i vschko 6te e kakto trqbva.Nedei da se pretisnqvash izpii predi izlizane 100gr vodka na eks i 6te vidish kolko leko i neusetno 6te mine vsichko i to kakto trqbva
![]()
\
/
....SnoOp Doggy....
Просто го остави той да води, ти просто следвай движенията му.
mi i az bqh taka ...mn se pritesnqvah mom4eto kato tragna da me celuva po vrata i samo si misleh "male sega sigurno shte me celune kakvo da pravq"i dokato se osaznaq veche se celuvahme...teiche nqma nishto strashno otpusni se i shte stane ....prosto to ti idva otvatre![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Остави се на момента, не се притеснявай и не се старай да си добра. Всичко само ще си дойде.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
и аз това щях да кажа.Първоначално написано от koalka
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
seki e minal prez tva spx.prosto ne se stqgai otpusnise i si4ko 6te e ok :P
тъпа сиПървоначално написано от Притеснена
![]()
![]()
![]()
като знае6 4е има такива теми поне 100 за6то пуска6 бе?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
хъх просто се отпусни :р
За всяко хубаво нещо си има 1-ви път![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Eм то и за всяко лошо...Първоначално написано от nohuty
![]()
![]()
...
А иначе по темата:Вече ти дадоха съвети,просто се отпусни и се наслади на момента.
Relax,Take It Easy...![]()
Леле като се сетя аз какво направих на първата си целувка или по точно първия опит ... Момчето се отита да ме целуне а а аз друпнах и така 3-4 пъти и се се оправдавах че не е сега момента че харесвам др момче и такива работи .. може при мен причината беше че не го харесвах![]()