.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Притеснена
    Guest

Извинявам се,че трябва да попитам пак,но...

Проблема ми е,че ще се видя с момчето в което искренно съм влюбена и знам,че срещата ще бъде съпроводена със целувка,но аз не мога да се целувам...знам ... има хиляди такива теми,но ще съм много благодарна,ако някой ми обясни по-така какво да направя,когато той се протегне към мен да ме целуне...ще се стъписам и ще оплескам всичко знам си

Град
    pLaZmA wOrLd
    Аре бе и мене ми беше спек
    Даже при мене беше по трудно щото аз трябваше да направя първата крачка ГОРЕ ГЛАВАТА
    Отпусни се мисли си за хубавите моменти които прекарвате заедно в момента и се отпусни бъди себе си като тръгне да те целуне просто затвори очи и след миг ще си кажеш на ум " я аз се целувам" ако ти пусне език му следвай движенията отначало щи е малко странно ама после кефа е голям ! Айде успех и не се сдухвай - всеки го може както и ти !

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    OmG
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

qq dai po spox seki e minal prez tozi period i seki se e spravil i se e nau4il za tui ni sa sduhvai
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Prosto gledai po spokoino na neshtata.Nedei da go priemash kato sre6ta s nastoq6to gadje.Znam tova zvuchi stranno prosto go davai po spokoino i vschko 6te e kakto trqbva.Nedei da se pretisnqvash izpii predi izlizane 100gr vodka na eks i 6te vidish kolko leko i neusetno 6te mine vsichko i to kakto trqbva \/
    ....SnoOp Doggy....

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от Malko_D
    Prosto gledai po spokoino na neshtata.Nedei da go priemash kato sre6ta s nastoq6to gadje.Znam tova zvuchi stranno prosto go davai po spokoino i vschko 6te e kakto trqbva.Nedei da se pretisnqvash izpii predi izlizane 100gr vodka na eks i 6te vidish kolko leko i neusetno 6te mine vsichko i to kakto trqbva \/
    Да,Malko_D е права,ама само гледай да не се нaпиеш, защото това ще съсипе нещата...Успех! \/
    The reasons of love... <3

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    А гледай и да не лъхаш много на алкохол щом ще се целуваш!
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на koalka
    Просто го остави той да води, ти просто следвай движенията му.

Град
    LuNaTa
    mi i az bqh taka ...mn se pritesnqvah mom4eto kato tragna da me celuva po vrata i samo si misleh "male sega sigurno shte me celune kakvo da pravq"i dokato se osaznaq veche se celuvahme...teiche nqma nishto strashno otpusni se i shte stane ....prosto to ti idva otvatre
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Остави се на момента, не се притеснявай и не се старай да си добра. Всичко само ще си дойде.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Просто го остави той да води, ти просто следвай движенията му.
    и аз това щях да кажа.
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

seki e minal prez tva spx.prosto ne se stqgai otpusnise i si4ko 6te e ok :P

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Извинявам се,че трябва да попитам пак,но...

Цитирай Първоначално написано от Притеснена
    Проблема ми е,че ще се видя с момчето в което искренно съм влюбена и знам,че срещата ще бъде съпроводена със целувка,но аз не мога да се целувам...знам ... има хиляди такива теми,но ще съм много благодарна,ако някой ми обясни по-така какво да направя,когато той се протегне към мен да ме целуне...ще се стъписам и ще оплескам всичко знам си
    тъпа си като знае6 4е има такива теми поне 100 за6то пуска6 бе?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен
    monityY я по - спокойно.Момичето е объркано и уплашено!
    Споко мила.Просто се остави той да те води и недей да го мислиш много.То ще се получи от самосебе си ...
    Обичам те <3 !!!

хъх просто се отпусни :р
    За всяко хубаво нещо си има 1-ви път
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Цитирай Първоначално написано от nohuty
    хъх просто се отпусни :р
    За всяко хубаво нещо си има 1-ви път
    Eм то и за всяко лошо... ...
    А иначе по темата:Вече ти дадоха съвети,просто се отпусни и се наслади на момента.
    Relax,Take It Easy...

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Леле като се сетя аз какво направих на първата си целувка или по точно първия опит ... Момчето се отита да ме целуне а а аз друпнах и така 3-4 пъти и се се оправдавах че не е сега момента че харесвам др момче и такива работи .. може при мен причината беше че не го харесвах
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си