- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бахти живота ....
Здравейте на всички , не искам да ви занимавам с мойте глупости , но мисля , че като го споделя с толкова много хора ще ми падне огромна тежест от мен.Значи на 15 години сам , преди време се преместих от голям град в малак и кво да ви кажа ужас е ..... .Не ми варви и в юбовта бахти- преди 5 седмици се зарибих с мойта най-добра приятелка забивах я хубаво харесвахмесе , нооо... нищо , преди 2 месеца бях луд по 1 момиче , забих я и пак нищои кво да ви кажа за мен живота без момичета е нищо , сейноче човек без кислород(а по принцип не сам някой грозник мн момичета ме харесваха но тогава бях по-малак и кво разбирах аз от любов).Направо кво да ви кажа
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси че поне прочетохте мнението ми и , и се извинявам че ви занимавам с глупостите ми и че ви загубих времето , но все пак благодаря.
Обновения форум Teenproblem.com
Това мен ме интересува, защото? (моля допълни)
Още от начало написах "не искам да ви занимавам с мойте глупости , но мисля , че като го споделя с толкова много хора ще ми падне огромна тежест от мен" , но ако си неграмотен и неможеш да четеш аз не сам ти виновен
Да аз съм неграмотен. Ти, обаче, си хлапе. Продължава да не ми дреме за проблемите ти.
Ей, за къде бързаш? На 15 сиЖивота е пред теб, това са ти най - хубавите години, не ги пропилявай в самосъжаление, подходящата все ще се появи, горе главата
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
of da ti imam problemite.....ujsTTT
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
ПОМОЩ ЖИВОТА Е СКАПАН. Щом ти е толкоз скапан живота, пич, все някъде наблизо ще има мост.
Той е на ПЕТНАДЕСЕТ ГОДИНИ. Това е цял живот за някой видове чайки. Много опит е натрупал.Първоначално написано от MajeStic
Всеки , който мисли да пише бесмислени коментари да се откаже ПРОСТО СПОДЕЛЯМ не са ми претрябвали мненията на някой безмозачен човек!!!!!!!!!
Темата ебавка ли е или........?щото не ми се вярва да си на 15![]()
P.S. Бъркаш отбора майна.........![]()
Vinagi shte te obicham!!!
Не темата не е ебавка ваобще , що кав ти е проблема защо пак да не ти се варва , че сам на 15 а ве бахти тупите животни сте ве
А? "Майна" ли е наистина?Първоначално написано от `Just_Love`U
Че и без това нещо ми напомня на един друг на тая възраст...
![]()
ВЕЧЕ ВЯРВАМ. Макар,че вероятно няма диплома за завършен 5-ти клас. (о боже той ме нарече неграмотен) отивам да си срежа вените. Живота е гаденПървоначално написано от TuZAra
OMG колко болни хора има на този свят , но какво да се прави няма да трагна да споря с теб , то си личи кой е по-интелигеннтния ....![]()
леле почти кат моя ник![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не забравяй преди това да дезинфекцираш със спиртПървоначално написано от w0sh
Ама то...за к'во ти е...нали ще умираш
![]()
![]()
Спорим ли? Момент, в спора няма ли аргументи? Ами позиции? О, твойта е добре опровергана. Още ли спорим?Първоначално написано от TuZAra
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
толкозли е оглупял този народ
Понеже теб те нямаше в раздела, дори се усъмних, че може и да си тиПървоначално написано от tuzaro
![]()
Ето един човек който ме разбира или понеаз така си мисля =D> [-o<w0sh написа:
TuZAra написа:
Не темата не е ебавка ваобще , що кав ти е проблема защо пак да не ти се варва , че сам на 15 а ве бахти тупите животни сте ве
ВЕЧЕ ВЯРВАМ. Макар,че вероятно няма диплома за завършен 5-ти клас. (о боже той ме нарече неграмотен) отивам да си срежа вените. Живота е гаден
Не забравяй преди това да дезинфекцираш със спирт Ама то...за к'во ти е...нали ще умираш Brick wall
забелязахПървоначално написано от tuzaro
бати крадеца на тоя човек му липсва оригиналност
![]()
Грешно си мислиш ми се струва. Човеко интелект.Първоначално написано от TuZAra