- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бахти живота ....
Това бше доказателство, колко по-гениален ум има той в свравнение с моя. Когато Емотконите говорят и боговте мълчат.Първоначално написано от TuZAra
абе не съм азПървоначално написано от mid_get
не четах проблема на тва момче ама не ми се вижда толкова важен като мойте теми... пак и кат го гледам колко е културен....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Значи на човек му писва от такива , като теб и край не пиши повече от твойте безсмислени мнения , мога и без тях !
Обновения форум Teenproblem.com
уош слушай го че ше земе да те биеПървоначално написано от TuZAra
![]()
Въх страх ме е!!! МАМООО!!! ОоПървоначално написано от Бай Гроздан
Модераторите тук не си варшат работата !!!Спама вече маий не е проблем а ?
да бе и аз за миг си помислих че може да си тиПървоначално написано от mid_get
омг ужас
.!.
Спама е традиция в късните часове. осбено за шматки като нас.
леле колко мъка има по тоя свят....Първоначално написано от TuZAra
Личи ти , че си с децки ак1ллеле колко мъка има по тоя свят....![]()
![]()
ПОРАСНИ ''не става само с ядене трябва и ак1лллллллллллллллллллллл ''
Как ГРАМОТНИТЕ ХОРА четат цифрата едно в дума?
май някой не различава "ц" и "ч" ...аз ся ше пробвам само с ядене и мускули пак за акъла после ше мислимПървоначално написано от TuZAra
![]()
Майко хахахахахаха.Кво бе БАЛГАРИНО ти , като си пишеш в скайпа или нещо др не използваш ли цифри майко ето колко ти е АК1ЛА , пак и слагането на 1 вместо ъ е моя запазена марка , т1пак
имам чувството че слушам момиче... "моя запазена мярка е да слагам Ф место в..."Първоначално написано от TuZAra
![]()
ха и като ти е запазена марка тва значи че никой др не може да го пише лиПървоначално написано от TuZAra
кой бил тъпак...скоро не е имало такъв индивид
.!.
Аха запазена марка е.Първоначално написано от TuZAra
Сигурно ти е запазена марка и да живееш в Балгария.
И съм много горд, че скайп ползвам предимно за разговори.
Чувствам се тъп и нареден. Но освен това съм НЕГРАМОТЕН!!
Хора много сте зле чесно![]()
![]()
![]()
ей тъпан май ти не си "БАЛГАРИНО" явно не си ходил на училище щом не знаеш как се пише наща родина...пък тва да пишеш 1 вместо "ъ" е много глупаво или ти искаш да си ГЪЗар? Ми почни тогава да пишеш и '"ф" вместо "в"...Първоначално написано от TuZAra
Ми '' ГЪЗар'' сам си WE някав проблем ?
Такава мъдрост от 15 годишно момче.Първоначално написано от TuZAra
Горкия аз на 15 не бях толкоз голям пич. напълно чесТен съм
хаха да не искаш да ме биеш ся а?Първоначално написано от TuZAra
![]()
От кога изречението почвало с малка буква ц ц ц ц ц ц ц ц цей тъпан май ти не си "БАЛГАРИНО...
Оффф съжалявам, обърках тоя Tuzara или къвто е там с Tuzaro и затожа питах дали темата е ебавка и че е объркал отбора![]()
![]()
Vinagi shte te obicham!!!
[quote="TuZAra"]ХАХАХАХАХАХ за кви глупости се хваща нашия. Мале дребнаво просто поколение. Пич направи услуга на обществото и прекрати живота си болезнено. Ще удвоиш средното АйКю на нацията.ей тъпан май ти не си "БАЛГАРИНО...[?quote]От кога изречението почвало с малка буква ц ц ц ц ц ц ц ц ц
[quote="TuZAra"]И ОТКОГА няма препинателни знаци? :Pей тъпан май ти не си "БАЛГАРИНО...[?quote]От кога изречението почвало с малка буква ц ц ц ц ц ц ц ц ц
Хайде само да не започваме темата кой бил грамотен и кой - не, става ли?![]()