- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бахти живота ....
Някав проблем имаш ли WE.Ако не си еби п*тката май*аTuZAra написа:
Ми '' ГЪЗар'' сам си WE някав проблем ?
хаха да не искаш да ме биеш ся а? Twisted Evil
Обновения форум Teenproblem.com
нали знаеш че мойте проблеми са много по големиПървоначално написано от `Just_Love`U
Пък и никога няма да сменя любимия отбор
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Къде отиде културното момче от първия пост.Първоначално написано от TuZAra
Урок номер 1. Хора които успяват да излязат от културните норми дори по интернет ,след като са ги ядосали, са с тежки умствени ТРАВМИ.
пффф ебахти просташката тема нищо не зацепих и мн мразя самохвалковци аз съм готин аз съм еди си къв![]()
![]()
Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!
да бе имам проблеми с некви малки педофилчета ама кво да се прави секи избира какъв да еПървоначално написано от TuZAra
![]()
[quote]Ха ти парво почна с тези дреболий бе т1пакПървоначално написано от TuZAra
[quote="TuZAra"]незнам ама за мене да пишеш България с А не е дреболияХа ти парво почна с тези дреболий бе т1пакПървоначално написано от TuZAra
![]()
[quote="TuZAra"]Да 100% така стана. Аз съм неграмотен, моето мнение по тези въпроси не засяга ваше интелигнетно величество.Ха ти парво почна с тези дреболий бе т1пакПървоначално написано от TuZAra
Биш ето да видиш колко си прост да ти еба майката бе боклук майкати е с психични отклонения .Как ГРАМОТНИТЕ ХОРА четат цифрата едно в дума?
Първоначално написано от TuZAra
ти от каде си майна?Първоначално написано от TuZAra
Това е 2-рия ти пост в тази тема. Интересно ми е кой използва думата неграмотен. И защо ли се хванах за нея? (имаш право на 3 подсказки)Първоначално написано от TuZAra
Да спрем до тук а ???Че не ми се занимава с теб!
Еееееееее жалко тъкмо щях да ти кажа да дойдеш на мач на Ботев др седмица.
Vinagi shte te obicham!!!
Изчакай, не си си изхабил подсказките.....Първоначално написано от TuZAra
много лесно се предаваш а?!Първоначално написано от TuZAra
...лайно недосрано
![]()
''Tи от каде си майна?'' така е правилно.А колкото до вапроса Плевен. Що ще дойдеш с 10 черни джипа да ме биеш ли ве???- хахахахти от каде си майна?
Не му падай на нивото с тез цинизми.Първоначално написано от Бай Гроздан
Първоначално написано от w0sh
добре де просто исках да разбера как е да се чувстваш като утрепка ама май не се получи
![]()
Хахахахах не че се предавам ве улигофренпросто не ми се занимава с такива боклуци като теб дет само осират форумите и незнаят за к'во са живи.OMG пресмял се х1рбел на щ1рбелTuZAra написа:
Да спрем до тук а ???Че не ми се занимава с теб!
много лесно се предаваш а?! Laughing ...лайно недосрано Whistle
Брех, така било правилно значи?Първоначално написано от TuZAra
Може, не знам, не претендирам за някакво високо ниво на грамотност
![]()
Ама много ме вълнува моментът с черните джипове, по - конкретно - как един човек ще се движи в 10 джипа едновременно?![]()
хаха аз не ходя с черни джипове ама и там има скин хедс спокойноПървоначално написано от TuZAra
![]()
лол какъв проблем само... няма да коментирам
![]()
Това са тайните на живота, които никога няма да прумеем.Първоначално написано от mid_get
аз съм от плевенПървоначално написано от TuZAra
![]()
![]()
може ли аз да те бия
ама закво ми е да питам а къде живееш
![]()