- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бахти живота ....
Значи не искам да се занимавам с теб мисля че си интекигентен/тна за да се досетиш.В този случей не говорим за смисловият строеж (той се подразбира) а за тва , че всяко изречение започва с глава буква .Брех, така било правилно значи? Think Може, не знам, не претендирам за някакво високо ниво на грамотност Rolling Eyes
Ама много ме вълнува моментът с черните джипове, по - конкретно - как един човек ще се движи в 10 джипа едновременно?
Обновения форум Teenproblem.com
Е, някои явно вече са ги разгадали...Първоначално написано от w0sh
![]()
Пич, ти си последния, човек към когото ще се обърна, ако имам въпрос, относно пунктуацията.Първоначално написано от TuZAra
Е, поне показваш някакво уважение към момичетата =D>Първоначално написано от TuZAra
![]()
Ама, както казах, хайде да не започваме темата за правопис, пунктуация, изобщо граматика...![]()
Ела на Четалджа 40 етаж 3-ти апартаменр 4-ти.Ама те предупреждавам , че няма да излезеш жив от апартаментааз съм от плевен Shocked Shocked Shocked може ли аз да те бия ама закво ми е да питам а къде живееш![]()
.
Той е чен на мафията на 15 годишните. Коушън!Първоначално написано от TuZAra
Е, поне показваш някакво уважение към момичетата Applause Rolling Eyes
Ама, както казах, хайде да не започваме темата за правопис, пунктуация, изобщо граматика... Boo hoo!![]()
няма такова Дебил страх ли те е да си кажеш а?!Първоначално написано от TuZAra
Мале какъв кавалер. Нищо чудно, че мацките му се лепят, като корейци на Старкрафт.Първоначално написано от TuZAra
Пхахахахах тази вечер много ме разсмяхте с ваши тапи коментари , но какво да се прави нали се някой трябва да прави смях.Той е чен на мафията на 15 годишните. Коушън!
Пхахахах нямало такова качи се в ч такси и да видим дали няма такова точно до чистота , боже .....няма такова Дебил страх ли те е да си кажеш а?!
Той, човекът, сам си го е казал - животът му без момичета е нищо...Първоначално написано от w0sh
![]()
Урок номер 2. След като някой досега е редял "като китаец судоку" (както се пее в една песен) и след това започне да се прави на непукист и точен, то следва, че той страда от изострястаща се олигофрения.Първоначално написано от TuZAra
Отстапих , но ти пак продалжаваш!Той, човекът, сам си го е казал - животът му без момичета е нищо... Confused
първо...на 3-ти етаж а да си апартамент 4Първоначално написано от TuZAra
второ четалджа ли е или чаталджа
![]()
тва пък каде го видя?Първоначално написано от mid_get
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Какво продължавам? Просто те цитирах!Първоначално написано от TuZAra
![]()
Хъм хубу ще мирясам. Поначешах си крастата малко.Първоначално написано от TuZAra
МАЙКАТИ СТРАДА ОТ ИЗНИКВАЩ ПЕНИСУрок номер 2. След като някой досега е редял "като китаец судоку" (както се пее в една песен) и след това започне да се прави на непукист и точен, то следва, че той страда от изострястаща се олигофрения.
Заглавният пост в тематаПървоначално написано от tuzaro
![]()
аз не съм я чел ама ся ше го прочета да се смея ощеПървоначално написано от mid_get
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Няма значение 1 буква с а е ок , но там дето се влиза в1в входа са 2 апартамента и се води за 1-ви етаж после следва 2-ри етаж с 1 апартамент и после 3-ти етажна , който се намира моят апартамент не аз ти казвам ти само ела !!първо...на 3-ти етаж а да си апартамент 4 Confused второ четалджа ли е или чаталджа Confused
Мoже ли да дойда да снимам и след това да ви пусна в youtube?Първоначално написано от TuZAra
Мoже ли да дойда да снимам и след това да ви пусна в youtube?![]()
![]()
![]()
Много си оригинален
ПозволявамПървоначално написано от w0sh
![]()