Така,ще ви предупредя,че съм на 15 и ще приказвам за проблеми,които се случват на тея години и по-големите,които не се интересуват да не четат и най-малко след това да коментират с негативни отношения!
Значи,аз съм момче,и излизам с приятели,най вече с най-добрия ми приятел почти всяка вечер,той е с гаджето си а аз съм с тях.Гаджето му се познава с едно момиче от моя клас,което е привлекателно,но не бих искал да имам връзка,тъй като сме от 1 клас и няк'фо нестандартно ми е да сме в 1 клас и да ходим...обаче те не искат да ме чуят двамата и за това викат постоянно това момиче да излиза с нас,и тя като помъкне нейна си приятелка и...един вид искат да ме сватосат с тая обаче аз не искам,а тоя като ми звънне и няма как да му откажа.Някои ако може да ми каже какво да правя ще съм благодарен!
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Fuck and run. Тфа е тактика мечта за този случай.
mi kaji im go napravo be
4e ne iska6 i tokoz
da nqma6 slivi v ustata si
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Обмислял съм го тоя въпрос много пъти,ама къде да "рън" като сме от 1 клас това е шибания проблем ! Всеки ден трябва да я гледам,и ще съм принуден да говоря с нея не моа простоПървоначално написано от w0sh
не стаа така
Това е ... момиче(съжалявам сексист съм) не е нужно да и обрщаш внимание след това.Първоначално написано от MixXx
мерси woshNow playing: 243. Wosh MC - Raper Bate и после
![]()
![]()
![]()
![]()
Не прави нищо, като излизате.Не давай никакви сигнали,че я харесваш, ако не е така.И в един момент ще се откажат, като видят, че нещата няма да станат.
Ми прочетох ти мнението, но следващите отговори не успях, тъй като нещо не ми ги отваря, та ако има същото мнение, съжалявам. И на мен ми се е случвало така да искат да ме съберат насила с човек, с който не искам да съм. Аз разбрах, че това момиче е привлекателно, и не те отблъсква. Мисля, че в такъв случай ако тя не иска да сте нещо повече от приятели, можеш спокойно да си излизаш с тях. Тоест след като е приятен човек, бихте могли и да говорите по теми, които да не засягат там... обвързване. + това ти каза, че е искаш да имаш връзка с нея, щото сте от един клас... Човек, ако я харесваш, и тя теб, къв е проблема? Само щото сте един клас, глупости. Сори, ако не съм те разбрала, но аз останах с такова впечатление, ако е друг въпроса ок.
Р.Р. Въпросът беше че ако момичето не е неприятно и не ..ъм.. натиска, то не виждам проблем да излизате с нея и с приятеля ти и с гаджето му, стига да не засягате тази тема със сватосването. Пък ако приятелят ти настоява, завлечи го някъде насаме и му обясни, че не искаш да си с тва момиче, и той да не продължава. Ако е истински приятел, няма да се обиди и ще спре... Най-много да започне да ти търси ново момиче![]()
Ми прочетох ти мнението, но следващите отговори не успях, тъй като нещо не ми ги отваря, та ако има същото мнение, съжалявам. И на мен ми се е случвало така да искат да ме съберат насила с човек, с който не искам да съм. Аз разбрах, че това момиче е привлекателно, и не те отблъсква. Мисля, че в такъв случай ако тя не иска да сте нещо повече от приятели, можеш спокойно да си излизаш с тях. Тоест след като е приятен човек, бихте могли и да говорите по теми, които да не засягат там... обвързване. + това ти каза, че не искаш да имаш връзка с нея, щото сте от един клас... Човек, ако я харесваш, и тя теб, къв е проблема? Само щото сте един клас, глупости. Сори, ако не съм те разбрала, но аз останах с такова впечатление, ако е друг въпроса ок.
Р.Р. Въпросът беше че ако момичето не е неприятно и не ти се..ъм.. натиска, то не виждам проблем да излизате с нея и с приятеля ти и с гаджето му, стига да не засягате тази тема със сватосването. Пък ако приятелят ти настоява, завлечи го някъде насаме и му обясни, че не искаш да си с тва момиче, и той да не продължава. Ако е истински приятел, няма да се обиди и ще спре... Най-много да започне да ти търси ново момиче![]()
Оххх, компа ми съвсем се прее*а. Съжалявам, че го пуснах два пъти.![]()
![]()
Кажи им на тези дето искат да те сватосат,че не искаш това момиче за гадже.+ЗАЩО СЕ ПРИТЕСНЯВАШ,ЧЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ТЕ СВАТОСАТ?
Първоначално написано от ZaHaRcHe
нямам повод да сънувам....
съгласнаПървоначално написано от neverand
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
mi kaji na priqtelq si che ne iskash tva momiche da e s vas ne iskash da si s neq i tolkova..ko tolkova mu mislish mene ako taka me svatosvat shte si go kaja napravo...teiche ko si traish..kazvai direktno i gotovo!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
...i noticed you around.....I find you very attractive....Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
по темата: Не й давай никакви сигнали.(макар че на 15 много моминченца си въобразяват, че еди-кой-си ги харесва...)Обясни и на приятелите си, че ни тъ кефи госпо'ицата.
kaто неиска6 да му откаже6,6те си пати6![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.