Ми прочетох ти мнението, но следващите отговори не успях, тъй като нещо не ми ги отваря, та ако има същото мнение, съжалявам. И на мен ми се е случвало така да искат да ме съберат насила с човек, с който не искам да съм. Аз разбрах, че това момиче е привлекателно, и не те отблъсква. Мисля, че в такъв случай ако тя не иска да сте нещо повече от приятели, можеш спокойно да си излизаш с тях. Тоест след като е приятен човек, бихте могли и да говорите по теми, които да не засягат там... обвързване. + това ти каза, че е искаш да имаш връзка с нея, щото сте от един клас... Човек, ако я харесваш, и тя теб, къв е проблема? Само щото сте един клас, глупости. Сори, ако не съм те разбрала, но аз останах с такова впечатление, ако е друг въпроса ок.
Р.Р. Въпросът беше че ако момичето не е неприятно и не ..ъм.. натиска, то не виждам проблем да излизате с нея и с приятеля ти и с гаджето му, стига да не засягате тази тема със сватосването. Пък ако приятелят ти настоява, завлечи го някъде насаме и му обясни, че не искаш да си с тва момиче, и той да не продължава. Ако е истински приятел, няма да се обиди и ще спре... Най-много да започне да ти търси ново момиче