Ужас! Всичко обърках май Вчера говорих отново с този наш приятел, който е говорил с момчето, за което става дума постоянно. И накрая се оказа, че той е бил пиян онази вечер, a Х не е казвал нито, че ме обича само като приятелка, нито че съм му спасителен варият(когато напомних това на приятеля ни той ми каза "А?Че нз..нз откъде ми е дошло това"). След много молби все пак се сдобих с хронологията и там наистина Х не казва нищо за отношенията ни освен, че той си знае и ще се оправи и , че точно в момента е " " в скайп уж за едно момиче, с което всъщност не подържа връзка, само за да ме кара да ревнувам...Говори и за някаква "далавера", за която нищо не уточнява, но после казва, след като го набедиха, че се лигави с момичетата " Аз какво съм виновен, че така става".И накрая когато казах на този наш приятел, че Х е идвал до нас да ми казва колко ме обича, той каза "Ам онази вечер нищо конкретно не е казвал, НО те обича все пак"...А сега пък няма как да потърся Х като се върне от лагер, защото преди да замине му казах, че искам край на всякакви отношения..и нз..но ако той ме потърси все пак дали да му кажа всичко в очите или да замълча, защото ако все пак се лигави после ще ми е още по-гадно от сега..че съм му вярвала и съм му го казала, а той си е играл(може би ако знаех каква е точно далаверата..)Уаа..цял сапунен сериял..
ПП. Мерси на всички, които прочетоха дългата ми тема и отговориха (: