- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с отварянето на видео файлове
Здравейте... ще се радвам да ми помогнете.. значи... тегля си серии и до сега си ги гледах нормално.. без да има никакви проблеми.. обаче.. снощи като се опитах да пусна поредната серия... ми даде това: "Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file." горе долу успях да си го преведа.. само, че нз какво трябва да напрая.. а когато си сложа мишката на файла без да го отварям ми дава това: "Error: can't open file: The media type of this file is not recongized"
Не разбирам мн от комп.. и такава грешка досега не ми е давало.. моля ви помогнете ми...![]()
is my religion
слагай кодеци и пробвай с BS player
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Ами програмата не може да разпознае формата на файла ако някой от сериите са с различен формат може и да е от това![]()
Опитах и с Bs player.. пак не става....
Какво е кодекс и как се слага?Питах един познат.. и той каза, че нещо сигурно е изтрито.. може би тея кодекси.. аз нищо не съм трила.. и той каза, че може да е вирус...
![]()
Пропуснах да кажа, че опитах с всички програми.. и на всички ми дава грешка.. също пуснах серии, които вече съм гледала.. те също не ми тръгваха.. така, че не мисля.. че е нещо от файла.. хмм нз не разбирам.. затова се надявам вие да ми помогнете![]()
is my religion
Мне всички са един и същи формат..Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
![]()
is my religion
Това го имах преди да ми преинсталират комп.. след като го инст.. нещо др да прая ли??
Тръгнах да го инст. обаче ми каза, че вече има такъв фаил и пита дали да го замести или не кво да прая??![]()
is my religion
След инсталирването пробвай дали щте ти тръгне
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Инсталирах го.. пак не ми тръгва..![]()
is my religion
Да но все пак мисля че може да бъде също така от самите файлове може да са бъгнати ммм... незнам нищо не ми идва на ум а други сериали можеш ли да гледаш като оставим тези сериали на страни ?Първоначално написано от #Gravity Of Love#
![]()
Ми може нз... др серали не съм пробвала да гледам.. ама ще си дръпна да видя.. и ще ви кажаПървоначално написано от Snoop Doggy Dogg
![]()
is my religion
е нали за това я накарах да изтегли други серии така ще се разбере дали е от компа или от самите серии въпреки че според мен най-вероятно е да е от сериите при качването им още.
Абе не е от серията... серии които вече съм гледала.. сега също не ми тръгват..![]()
is my religion
А провери ли драйвърите дали са ти на място ?
ами много е сложно за обяснение трябва да се ровичкаш бая в Контрол Панелаповечето хора не знаят за туй чудо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хммм... мерси за информацията ще се поразровя утре да видя повече информация за мен по добре за мен аз лично имам специален драивър за видео незнам найстина ти благодаряПървоначално написано от MajeStic
![]()
Да пробвах.. пак не ми тръгватПървоначално написано от MajeStic
![]()
Сега си тегля др сериал.. като е готово ще ви кажа дали тръгва..![]()
is my religion
Ми аз се изчерпах повече не мога незнааам![]()
![]()
сори ама нищо не се сещам освен да ти се е повредила видео картата но това е случай 1 на 10000000000000000
![]()
Изтеглихи др серия.. (от др сериал) и тя ми тръгва... какъв тогава е проблема???![]()
is my religion
Ok: http://www.zamunda.net/details.php?id=10734 ето от тук си тегля сериите.. на 13 ми направи проблем.. преди това сичко си беше суперПървоначално написано от MajeStic
[/url]
is my religion