- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос по отношение на отношението ^_^
Мене пък ме кефи кат се цупят много. Става ми мн яко демек им пука. + тфа после сдобрване рулзПървоначално написано от MajeStic
ми аз редовно се цупя за глупости и то нарочно понякога,но супер много се изнервям ако той ми се разсърди![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
MajeStic, важното е да не ти пука...
Tфа е цупене от рода.
Искам ама не искам. Демек сега ти требе да доминираш.
Мне.. Просто си проси боя.Първоначално написано от MajeStic
Аз от време на време така се държа към любимата ми половинка, просто не се контролирам. После изяждам един-два шамара и мирясвам. И ставам женичка-мечтичкаГотвя.. Чистя.. Пера..
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Удивително прав си!Първоначално написано от w0sh
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
мн е гадно и мн се изнервями направо откачам
![]()
Що, какво ти пречи това? Тъкмо разнообразявя обстановката![]()
♥ ♥ ♥
Ако се случва рядко е задължително за прогресирането на една връзка. Няма начин да не се натрупа напрежение и леко озлобение между двамата, и те трябва да се излеят от душата, преди да са се натрупали и положението да стане фаталноПървоначално написано от Vikitooo
![]()
Обикновено момичетата, не обичат да казват директно какво ги тормози, ами ни изтезават, докато сами се сетим.
Тези цупенета са класически зов за внимание. Иска да и' тичаш по гъза, да и' се молиш, да я питаш за какво се сърди и т.н.
Има и друг вариант - може просто да е от тези, които обичат драмата. Познавам такива - на тях им доставя удоволствие да създават сапунени опери....
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Тегли й един бой (от личен опит те уверявам, че помага). Пък ако наистина е тежко положението и това не помогне - тегли й майната.Първоначално написано от MajeStic
Абе, направи се на недостъпен. Има голям шанс да те приема за даденост. Покажи й кой е шефа. Покажи й, че когато тя се държи зле - и ти се държиш зле. Заеби я, после като те пита ”що ме заеба”, увери я, че така ще правиш, когато се държи гадно и неуважително. Па знае ли човек - може да помогне![]()
О, щом е такова положението - с шута през вратата. Ти мъж ли си :РПървоначално написано от MajeStic
Не е вярно.Говорила съм глупости, сърдила съм се, но съм го обичала.
Щастливка съм, че приятеля ми не се сърди за глупости. А също така никога не ми повишава глас, още по-малко да ме обижда или да се кара.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi v nqkoi sluchai e taka..no primerno s moq mn chesto se karame za gluposti i me obvinqva se z a neshto kakvo sam kazala napravila che e bilo mn tapo i t.n samoche tva e savsem normalno v edna vrazka da ima i karanici .se pak ako v edna vrazka mom4eto i momi4eto ne se karat znachi ne se obichat pone taka sam 4uvala...![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Памучно коте, ти не си добре. Какъв мъж е тоя, който удря момиче?? Абсолютен тъпак, смешник и недодялан глупак. Като не ти харесва какви сцени прави момичето просто я оставяш и си търсиш друга по- разбрана. Но да посегнеш на момиче...значи си стигнал крайната фаза на човешка деградация.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Аз лично не си падам по разни драматизми и гаджето ми също, така че не знам как се реагира, но предполагам, че бих се оттеглила от такава връзка.
Оффффффф, защо всички ме възприемат толкова буквално? Не съм сериозна като инфаркт винаги! Пффффффф. Имах предвид да й покаже словесно, че той е шефа и няма да й търпи пинизите.Първоначално написано от death proof
zaglavieto malko oburkva temata,ama ina4e da,tova zna4i obiknovenno![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
И не буквално пак говориш глупостиПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Какъв шеф бе? Това е човека до теб, приятеля ти и той няма право по никакъв начин да се държи грубо и " да ти показва кой е шефа",ти си момиче, ти си нежния пол и човека до теб не трябва да ти показва, че е повече и да те командва, а напротив. Може би аз съм имала късмет и затова разсъждавам така, но ролята на момчето в живота ми е да ме кара да се чувствам добре и да улеснява живота ми, а не да ми показва " кой е шефа". И той като се държи с мен като с нещо прекрасно и единствено аз не мога да си позволя да му отвръщам по- друг начин освен по същия.