- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос по отношение на отношението ^_^
Ако половинката до него беше нежното, невинно и прекрасно същество, което твърдиш - нямаше така да му се качва на главата и манипулира. Съгласна съм, че момчето трябва да се държи добре към момичето, дъра-дъра бла-бла, но ако момичето почне повечко да си позволява и момчето продължи да се държи добре към нея.. Какво ще стане според теб? Не всички момичета имат чисти сърца и помисли като теб, много от тях си позволяват да си играят с половинката си, независимо дали имат чувства към нея или не.Първоначално написано от death proof
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
МяуПървоначално написано от MajeStic
Жените са коварни змийчуги
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ъ. 'Щооооооо?Първоначално написано от MajeStic
Заслужила си го е!Първоначално написано от MajeStic
![]()
Ревност?Първоначално написано от MajeStic
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Може просто да е в лошо настроение и да си го изкарва на теб.Покажи й че няма да стане.Ако оставиш една жена да ти се качи на главата става страшно.Иначе всеки се цупи от време на време,ако имаш някаква грешка-оправи я,но ако просто ей така ти се надува зарязвай.![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
Mi opredelno v tozi slu4ai iska da te zaebe![]()
Boje ako moia me zariazva6e vseki put kato my se cypia...Na men neprekusnato ne6to ne mi e nared i ne6to me drazni i se opitvam da si go izkaram na nego.Toi oba4e vinagi e mnogo mili4uk v takiva momenti i mi stava jal i spiram.Samo vednuj do sega mi se skara malko(bez da povi6ava ton est.). Ta otno6enieto i ne zna4i nepremenno 4e iska da skusate i 4e triabva da iade boi edva li ne za da se krotne.Moje da ima niakuv problem,da i idva skoro,da se iznervia 4e ste neprekusnato zaedno ili 4e ne se vijdate dostatu4no 4esto...Govori s neia,budi mil,obiasni i 4e otno6enieto i te naraniava,ostavi ia edin-dva dena da si pomisli kakvo iska naistina i posle vzimai kraini re6enia.
![]()
Да ве момичетата били виновни...и момчетата сте същите![]()
Абе важното да сЪ убичате(:
Стига да не е с цел`да га разкарам`цупенетое безобидно...една целувка опрая нещаата![]()
Може би това ти е чараПървоначално написано от slun4ice
![]()
Каква близалкаПървоначално написано от MajeStic
![]()
Xaxa i toi taka smiata i daje mi kaza 4e kato me niama6e edin mesec po4nalo da my lipsva mrunkaneto miПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()