Цитирай Първоначално написано от death proof
И не буквално пак говориш глупости Какъв шеф бе? Това е човека до теб, приятеля ти и той няма право по никакъв начин да се държи грубо и " да ти показва кой е шефа",ти си момиче, ти си нежния пол и човека до теб не трябва да ти показва, че е повече и да те командва, а напротив. Може би аз съм имала късмет и затова разсъждавам така, но ролята на момчето в живота ми е да ме кара да се чувствам добре и да улеснява живота ми, а не да ми показва " кой е шефа". И той като се държи с мен като с нещо прекрасно и единствено аз не мога да си позволя да му отвръщам по- друг начин освен по същия.
Ако половинката до него беше нежното, невинно и прекрасно същество, което твърдиш - нямаше така да му се качва на главата и манипулира. Съгласна съм, че момчето трябва да се държи добре към момичето, дъра-дъра бла-бла, но ако момичето почне повечко да си позволява и момчето продължи да се държи добре към нея.. Какво ще стане според теб? Не всички момичета имат чисти сърца и помисли като теб, много от тях си позволяват да си играят с половинката си, независимо дали имат чувства към нея или не.