Цитирай Първоначално написано от death proof
Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Цитирай Първоначално написано от MajeStic
Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
Що, какво ти пречи това? Тъкмо разнообразявя обстановката
Ако се случва рядко е задължително за прогресирането на една връзка. Няма начин да не се натрупа напрежение и леко озлобение между двамата, и те трябва да се излеят от душата, преди да са се натрупали и положението да стане фатално
Да, но вече се случва много често в последния месец...
Тегли й един бой (от личен опит те уверявам, че помага). Пък ако наистина е тежко положението и това не помогне - тегли й майната.

Абе, направи се на недостъпен. Има голям шанс да те приема за даденост. Покажи й кой е шефа. Покажи й, че когато тя се държи зле - и ти се държиш зле. Заеби я, после като те пита ”що ме заеба”, увери я, че така ще правиш, когато се държи гадно и неуважително. Па знае ли човек - може да помогне
Памучно коте, ти не си добре. Какъв мъж е тоя, който удря момиче?? Абсолютен тъпак, смешник и недодялан глупак. Като не ти харесва какви сцени прави момичето просто я оставяш и си търсиш друга по- разбрана. Но да посегнеш на момиче...значи си стигнал крайната фаза на човешка деградация.
Аз лично не си падам по разни драматизми и гаджето ми също, така че не знам как се реагира, но предполагам, че бих се оттеглила от такава връзка.
Оффффффф, защо всички ме възприемат толкова буквално? Не съм сериозна като инфаркт винаги! Пффффффф. Имах предвид да й покаже словесно, че той е шефа и няма да й търпи пинизите.