- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля помогнете [-o<
Здравейте!Мн съм притеснен ;(.
Докато приятелката ми правеше свирка ми отхапа малко от кожата. Много ме боли в момента кажете ми трябва ли да се мажа с нещо.Не е никакъв базик, моля ви помогнете ми
10х предварително!
Какво по дяволите?![]()
спри да ходиш с вампири![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
nekoi mai ima nujda ot klu4
![]()
Ахааххаха, ДА!Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
![]()
![]()
Първо на първо тя не е вампир, а някво кръвожадно животно най-вероятноИ второ на второ, аз ако бях на мястото на автора нямаше да и дам да ми прай свирки (П.С. Момиче съм
)
Ти това момиче не го ли храниш,че ти яде ...
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Потърси специализирана помощ.
ЕМИ ПРЕДИ ДА ТИ СВИРИ,ЗАВЕДИ Я В НЯКОИ FAST FOOD,ЧЕ ДА НЕ СТАВАТ ТАКИВА САКАТЛЪЦИ ПОВЕЧЕ ЗАРАДИ ЕДИНИЯ ГЛАД![]()
![]()
Стига ве тфа е нещо извратено ...Говори с доктор ...
Сигурно е била гладна и е помислила члена ти за кремвирш![]()
Оф..върви на доктор.Толкова ли е сложно,за малкия ти мозък...![]()
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
i kak da ne go zeme ,topal,izpuska6t para,palnen s topeno sireneПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
+garnitura 2 vareni kartof4eta
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ni6to ne pravi
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna
Първоначално написано от sexita
мдааа ами тя направо ще вземе хляба на имамите, вси4ко дето решат да водят децата си на сюнет, ще искат да гледат как мадамата лапа на сина им пишкото и ....после като пораснат ще разправят на децата сине сине от тате си тайни да немаш още на 2 години аз те заведох на професионална минетчийка-сюнетчийка и затова ти си най-отракания у майлата да знаш!Спонсорирай я , има ляб в тая работа
![]()
![]()
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
сигорно
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
сигорно
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
И си сигурен, че преди т`ва не си я ядосал с нещо![]()
Хахахахахахаха!Да не си я държал на диета цял месец,че да прибегне до канибализъм???Хахахахахаха аха!!!![]()
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!