.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    `ti_si_mi_vsi4ko`
    Guest

Внушавам си, че съм бременна

Hora 4esno da vi kaja ne6to poludevam, vaobrazqvam si razni raboti. Tuka v toq sait 4eta postoqnno za nqkakvi bremenosti i si vaobrazqvam 4e i az sam bremenna. po princip si zadavam vaprosa 4e pri polojenie nqmam nikvi simptomi mi e 4udo za6to tova i mislq. idva si mi navreme i nqmam nikvi drygi problemi no 4esno neznam za6to taka si mislq molq vi ne mi se smeeite ne sam na 15 za da ne znam kvo stava no sam mnogo obarkana

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    какъв е въпросът ти....
    Да бе, верно

П.П. Пише се чесТно

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

panikiosva6 se. i az sam taka....

Guest

Re: pobarkvam se 4esno.....

ne se bezpokoi az sum su6tata i se poburkvam vseki mesec treperq i se pritesnqvam bez da ima za kakvo ..... gadno e ama trqbva da svikvame

недей много да четеш постове в сайта, защото това също води до "бременост" - душевна, психична за каквато фобия се сетиш , може да ти се лепне ако немаш имунитет.

Супер фен
    Град
    Венера

Цитирай Първоначално написано от `ti_si_mi_vsi4ko`
    Hora 4esno da vi kaja ne6to poludevam, vaobrazqvam si razni raboti. Tuka v toq sait 4eta postoqnno za nqkakvi bremenosti i si vaobrazqvam 4e i az sam bremenna. po princip si zadavam vaprosa 4e pri polojenie nqmam nikvi simptomi mi e 4udo za6to tova i mislq. idva si mi navreme i nqmam nikvi drygi problemi no 4esno neznam za6to taka si mislq molq vi ne mi se smeeite ne sam na 15 za da ne znam kvo stava no sam mnogo obarkana

И секс не правиш сигурно!
    И тва "не съм на 15"... ми звучи като " На 15 и 2 месеца съм" или "ще ги направя скоро"
    да видя раздела да се казва "Изповедалня", " Споделете" или "Всеки да си каже болката"?

Не знаеш, какви неща може да направи фантазията

Unknown-19
    Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne se bezpokoi az sum su6tata i se poburkvam vseki mesec treperq i se pritesnqvam bez da ima za kakvo ..... gadno e ama trqbva da svikvame

Да свиквате с какво ? С параноята ли ?
    За тебе щом е нормално не се оптвай да убеждаваш другите че е нормално да свикват с това да ги гони параноята.
    М-у другото и аз не разбрах въпроса на авторката.

ama ti pravi6 li go poprincip?
    malka sladka krasiva no nai ve4e skromna

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Успокой се и не се вживявай толкова ... А ако имаш съмнения дали си бременна,направи си тест.

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Цитирай Първоначално написано от `ti_si_mi_vsi4ko`

И секс не правиш сигурно!
    И тва "не съм на 15"... ми звучи като " На 15 и 2 месеца съм" или "ще ги направя скоро"
    да видя раздела да се казва "Изповедалня", " Споделете" или "Всеки да си каже болката"?

mnogo mnogo pravilno....ne e mqstotu tyk da spodelqsh podobni neshta i kato znaesh kvo stava shto si ubarkana ?

Не знаеш, какви неща може да направи фантазията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си