- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Повярвах да отида на среща и тои не дойде!!!
Гадняр такъв, с гаджето ми вече не ходим, тоест ми е бившо вече
Повярвах да отидя на среща, той ме убеди, имал да ми казва нещо сериозно
НЕ ДОЙДЕ!! ЧАКАХ И ЧАКАХ.. гадняр такъв, мразя го, после разбрах от приятелки, че се е хвалил как ме е прецакал!!!!!!!!
какво да направя???? моля вииии помогнете
Ах гадняра ми е взел номера. Беше си мой Копирайт.
ОфИ аз като тебе. Обажда ми се веднъж бившият(уж бяхме приятели) да излезнем. Чаках го, чаках и той не дойде. Какви майни му изсипах още помня
Нито ми се обади, нито се извини след това.Нарочно е било де, сигура съм...Станахме две
![]()
♥ ♥ ♥
Освен да си вземеш студен душ друг вариянт не виждам![]()
They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!
eми ако ти е от полза тегли му една ..![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
БОЙ...БОЙ.....И ПАК БОЙ....Кажи на некой да му покаже къде се намира!все пак трее познаваш някой който може да му срита задника.
Но не да го срита заради теб!Той просто да не знае че ти си причината.така ще ти стане много весело![]()
Ne,Stanahme tri ... Pri mene ne6to podobno se slu4i, posle se skarahme o6te powe4e i taka... Ama to nqma kakwo to4no da napravi6Първоначално написано от Vikitooo
Еми, нищо.Опитай се да не си спомняш за него и това е.Нали вече сте скъсали?![]()
Не се занимавай с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
виждаш къв нещастник се е оказал...и да не ти пука кви ги говори![]()
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
Еми кво да правиш????Не се впечетлявай толкова.Не е края на света я!Сещай се и се смей,кво си се впрегнала
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Еми тва е в твой + поне си разбрала какъв нещастник е![]()
i na men mi se e sluchvalo samo s razlikata che priqtelq mi se obajda i kazva che malko shte zakasnee ..izvinqva se obqsnqva mi kakvo e stanalo...teiche nz pravilno e 4e ne ti e gadje veche..shtom te e ostavil da chakash i ne ti se e obadil da ti kaje znachi ne e za tebe i ne mu puka ...teiche spokoino ima gi vsqkakvi
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Кофти тръпка.И аз веднъж се чаках с приятелите на бившия ми и с него.Обаче те така и не дойдоха.После ми се обадиха и ме питат "защо не дойде?" и аз ги излъгах,че съм имала работа ... ест не разбраха,че се хванах на номера им.И другия път ги карах да ме чакат 20мин за дето предния път чаках напразно аз.
preebi go i ti tfa e nai-dobrotoaz taka pravq
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
И на мен веднъж един изрод ми върза тенекия.След това го напсувах хубаво,а сега даже не искам да чувам за него.Споко,с времето ще ти мине ядът.![]()
Ъ, кво ти пука, нали не сте заедноПървоначално написано от ще го убия
Трябваше да не се виждаш с него. Кат свърши връзката - свършва, тва е. Защо драматизираш излишно...
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
emi precakal te e...precakai go i ti
ami kato go vidi6 mu kaji-mnogo sajalqvam 4e ne doidoh posledniq put,ama imah po-vajna rabotadalgo li me 4aka?
Moje i da ne povqrva 4e naistina ne si oti6la,ama pone 6te pokaje6,4e ne ti puka![]()
Ами нищо не прави.Това да ти е за урок.Но ако искаш пък можеш да му скроиш някой номер.![]()
Ко те ебе за него, нали вече сте скъсали?! Живей си живота и си прай кефа, а на него му тегли една майна и това е![]()