.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

Акълът на гаджето..и вашият

Пуснах една друга тема и докато я писах, ми изникнаха въпроси, които заслужават отделна.

Как преценявате своя партньор - като по-умен от вас, умен колкото вас или по-малко умен от вас?
    Мислите ли, че в една двойка двамата трябва да са на едно интелектуално ниво, за да връзката им да върви добре?
    Ако гаджето ви е по-умно, усещате ли неудобство от факта, правите ли опити да изглеждате на негово ниво, чувствате ли напрежение?
    Ако е по-глупаво, дразните ли се от това или добивате самочувствие?

Спи ми се и въобще не успях да формулирам въпросите, но горе-долу разбрахте какво ме интересува..

Умното търси умно. Ходила съм с 4-ма мъже и са били интелигентни, макар и бившият ми да не е стока. Сегашният ми мъж е по-съобразителен от мен...иначе според мен сме на едно интелектуално ниво.
    Само глупак би се гордял, че гаджето му е глупаво. Защото той прекарва голяма част от времето си с глупав човек...и от това следва, че самият той е глупав.

Не искам да обидя никого, реалността е такава.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Умното търси умно. Ходила съм с 4-ма мъже и са били интелигентни, макар и бившият ми да не е стока. Сегашният ми мъж е по-съобразителен от мен...иначе според мен сме на едно интелектуално ниво.
    Само глупак би се гордял, че гаджето му е глупаво. Защото той прекарва голяма част от времето си с глупав човек...и от това следва, че самият той е глупав.

Не искам да обидя никого, реалността е такава.
    Може ли да попитам кого наричаш умен? Признай с кой ми изневеряваш!
    Скандали, въргали, надути кавали,
    Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
    Без тях да живеем ще можем, едва ли.
    Към всичко това ще изпитваме глад...

В едни среди тя е по-умна от мен,но в други аз съм по-умен от нея Като цяло
    трябва да сме на еднакво ниво,понеже имаме еднакъв общ успех
    Преди време имах кратка връзка с едно момиче с по-ниско интелектуално ниво и много се дразних от този факт...

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Преди време имах кратка връзка с едно момиче с по-ниско интелектуално ниво и много се дразних от този факт...
    1. Познавам хора, които са интелигентни и получаваха само 2-ки в училище. А една девойка, която ходи цяла година на курсове и която винаги има успех 6.00, изкара 3.00 на изпита. А моя милост точно в 12-ти клас проима гадже като по чудо и е написала общо 2 есета за цяла година...само ходеше на курсовете и нищо друго...и имам 3.80 А тя си учеше...
    2. Да си умен е общо понятие. Това, което искаш да кажеш, е "в някои сфери аз съм по-запознат, в други - тя"

Но за първото май се ебаваше

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    1. Познавам хора, които са интелигентни и получаваха само 2-ки в училище. А една девойка, която ходи цяла година на курсове и която винаги има успех 6.00, изкара 3.00 на изпита. А моя милост точно в 12-ти клас проима гадже като по чудо и е написала общо 2 есета за цяла година...само ходеше на курсовете и нищо друго...и имам 3.80 А тя си учеше...
    2. Да си умен е общо понятие. Това, което искаш да кажеш, е "в някои сфери аз съм по-запознат, в други - тя"

Но за първото май се ебаваше
    Точно това исках да кажа ...
    В момента не съм в състояние да напиша нищо умно,тъй че утре ще се опитам да си пренапиша поста Айде лека нощ

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    За първи път се замислям над този въпрос. Не, че това има някакво значение, но мисля, че аз съм тази, която има по-широки разбирания за света( ако мога така да се изразя).Знам някои неща по-добре от него, но това не променя чуствата ми към него или отношението ми.
    Не мисля, че в една двойка двамата трябва да бъдат на еднакво интелектуално ниво. Мисля, че не може да се получи баланс между дватата в това отношение.
    Не добивам самочуствие от това, че съм по-запозната с някой неща за разлика от него. Аз самочуствието си го имам и без това
    ♥ ♥ ♥

moq priqtel kato po4ne da misli i go zabolqva glavata
    ima dobri razsyjdeniq ..no kogato poiska... vs sme taka..kato sprem da se ligavim i da ne mislim za prostotii..mojem izglejdame umni
    Ina4e v daskalo az sym po-dobrata

Вие не знаете какво е интелигентен човек. Той може да простее и пак да видите интелигентността. И знанията не са интелигентност!

За вас не е ли важно хората, с които общувате, да са на вашето ниво? Аз мога да кажа, че всички, с които общувам, са интелигентни. А вие ако не се замисляте дори за това...ще си замълча. Да не говорим за гаджето, с което се предполага, че прекарвате повече време, отколкото с всеки друг...и с което се предполага, че е възможно да бъдете и в бъдеще...разбира се, има и интелигентни хора, които са лайна като характер...трябва да бъде комбинация от двете - това го казвам, за да не ме нападнете.

v u4ili6te e s po-dobur uspeh ot mene 6tot vuob6te ne u4a, a tq u4i, no ina4e sme na edno nivo, samo 4e az mislq pove4e v/u nqkoi vupros kak trqbva da stane i obiknovenno az imam po-dobri idei, no kato cqlo i 2mata sme na 1 nivo

Честно да ви кажа, за мен моят мъж е гений. 3 пъти е кандидатствал без курсове и без да реши нито 1 задача и все е изкарвал яки оценки...

Мега фен Аватара на koalka
    Мога да кажа за бившия...Той е по мое мнение доста интелегиентен и определено за възрастта си.По-умен от мен не знам дали е, но това, както каза някой по-горе-доста разширено понятие.

Guest
    Moq priqtel vupreki 4e e u4il samo do 10-ti klas si e mn umen
    to moje da ima6 hilqda vis6i i pak da neznae6 kakvo da pravi6 v trudni situaciq. pod umen az razbiram ne da znae da mi re6ava nqkvi trudni matemati4eski zada4i, ami da znae kak da se spravq v jivota i zna4i moq priatel si e umen az su6to sum umna a koi e po umen ot dvamata? Estestveno 4e az xaxa :P

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Да, мисля, че сме на приблизително еднакво интелектуално ниво, все пак трябва да намираме общ език, когато говорим Няма как единият да обяснява нещо, а другият да не го разбира или да го тълкува по свой си, различен начин, по-"опростен"...
    Макар че както и някой друг каза, има сфери, в които той е по-наясно от мен, както и обратното.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    LuNaTa
    mi priqtelq mi e naistina po umen ot men...imame 5 godini razlika i se pak znae poveche neshta ot men..,ponqkoga naistina mni e bilo kofti..toi kato me pita neshto dali znam..i az mu kazvam mi ne ne sam 4uvala i toi pravi edna gadna fizionomiq..ama posle se opravqme...pak gadnoto che mnogo chesto se bazika s mene che ne sam mn umna i mi pokazva kolko mi bil mozaka i samo se hili...i az se mu se karam..i toi uj se posprq...takache toi e po umen ot men ,i ni e dobre zaedno kato izkluchim tapite mu shegi
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Акълът на гаджето..и вашият

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пуснах една друга тема и докато я писах, ми изникнаха въпроси, които заслужават отделна.

Как преценявате своя партньор - като по-умен от вас, умен колкото вас или по-малко умен от вас?
    Мислите ли, че в една двойка двамата трябва да са на едно интелектуално ниво, за да връзката им да върви добре?
    Ако гаджето ви е по-умно, усещате ли неудобство от факта, правите ли опити да изглеждате на негово ниво, чувствате ли напрежение?

Спи ми се и въобще не успях да формулирам въпросите, но горе-долу разбрахте какво ме интересува..
    Хм, бих казала - малко по-умен. Повече неща е преживял от мен, има по-обширна обща култура. Важно е за една връзка двамата да са на едно интелектуално ниво според мен. Не изпитвам неудобство от факта, че той често ме поправя и поучава, обожавам когато ми обяснява нещо, което не съм и подозирала преди. Просто го приемам за по-зрял, по-опитен и по-мъдър и с радост споделям поуките, които си е извадил от живота досега.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен
    Не съм ходила с някой дето са под мойто ниво или поне не много под нивото ми .... но ако видя че са по - тъпички от колкото очаквам ... няма смисъл да съм с него.Няма какво да ми даде и какво да науча от него.А когато той е по умен от мен се старая да се уча от това,което виждам и той ми казва.Не винаги успявам,но поне се старая. Сега приятеля ми е малко(4 - 5г) по - голям от мен и мисля,че имам какво да науча от него ....
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Не мога да се сетя за област освен "особености на дамските превръзки" или "как да се гримираме за вечерното парти", в която приятелките ми да са били по-добре от мен. И дори да съществува такава, мога без усилия да наваксам за минимално време.

Просто, колкото и да го отричат, жените изостават в интелектуално отношение (говорим като цяло, не изолирани случаи). Не го казвам като обида, вие ни превъзхождате на други нива, но точно сивото ни вещество си е с една идея по-напред. Мъжете са по-креативни, мислят по-бързо и умеят да разсъждават по-аналитично и логично в определена ситуация. В почти всеки творчески екип ядрото идейни творци (говорим за кино, музикалната, игралната индустрия) е съставено от мъже, а жените се насочват предимно към маркетинга, рекламата - места, където външния им вид и цапнатите им усти ще послужат по-добре.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ne go poznavam o6te mn dobre,ama mislq 4e e po umen,suotvetno e i po golqm,ima po visok uspeh v daskalo i taka.. malko mi e neudobno da,ama se opitvam da buda sebe si,makar4e se izlagam ot vreme na vreme kato v4era naprimer neznaex kakva e razlikata mejdu ostrov i poluostrov i zapunah na tfa dali rim e grad ili drujava ama kfo puk... 6e gi nau4a nekoi den tiq durjavi i gradove
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    ne go poznavam o6te mn dobre,ama mislq 4e e po
    umen,suotvetno e i po golqm,ima po visok uspeh v daskalo i taka.. malko mi e neudobno da,ama se opitvam da buda sebe si,makar4e se izlagam ot vreme na vreme kato v4era naprimer neznaex kakva e razlikata mejdu ostrov i poluostrov i zapunah na tfa dali rim e grad ili drujava ama kfo puk... 6e gi nau4a nekoi den tiq durjavi i gradove
    Има време викаш...

Цитирай Първоначално написано от Гост
    Не мога да се сетя за област освен "особености на дамските превръзки" или "как да се гримираме за вечерното парти", в която приятелките ми да са били по-добре от мен. И дори да съществува такава, мога без усилия да наваксам за минимално време.

Просто, колкото и да го отричат, жените изостават в интелектуално отношение (говорим като цяло, не изолирани случаи). Не го казвам като обида, вие ни превъзхождате на други нива, но точно сивото ни вещество си е с една идея по-напред. Мъжете са по-креативни, мислят по-бързо и умеят да разсъждават по-аналитично и логично в определена ситуация. В почти всеки творчески екип ядрото идейни творци (говорим за кино, музикалната, игралната индустрия) е съставено от мъже, а жените се насочват предимно към маркетинга, рекламата - места, където външния им вид и цапнатите им усти ще послужат по-добре.
    Добра позиция...харесва ми начина ти на мислене по въпроса,особено някои неща от мнението ти...като например за това че мъжете са по-креативни и мислят по-бързо и по-логично.Също и това че по-голямата част от екипа идейни творци са мъже.Така че общо взето подкрепям мнението ти.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Винаги си избирам по-глупави от мене. Ако е умна как ще става на моето?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

хахаха големи умници сте ве
    а какво означава "умен" защо не се запитате малко ...
    " в едни обасти аз съм по умен в други тя " егати смешката
    това да си умен не се измерва в това колко знаеш ве
    това колко си умен оценява способността ти да мислиш !!!
    Жената има нужда от четири животни:
    Ягуар в гаража,
    Лисица в гардероба,
    Тигър в леглото
    и Магаре,което да плаща за всичко това

emi moje bi sme ednakvi ili toi e malko po umen ot men 6toto pove4e mu vyrvi v daskaloto ama ne mi puka!

Re: Акълът на гаджето..и вашият

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Не
    Fitness Forever

Ami moq priqtel vse povtarq 4e az sum mozuka v na6ata vruzka a toi e dvigatelq, no ne bih kazala 4e e po glupav ot men. mn go uvajavam za6toto kato sporim za ne6to vinagi se polu4ava mn interesno samiq fakt 4e su6testvuva spor pokazva 4e horata sa na blizko intelektualno ravni6te za6toto ako ob6tuva6 s glupak nqma kak da ima spor, po skoro bezsmislen brutvej

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си