- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Акълът на гаджето..и вашият
Хубава тема! =D>
Значи от чисто практична гледна точка той е много напред.Доста по-съобразителен е от мен.Освен това тук роля играе и разликата във възрастта,няма как да не е натрупал повече опит и умение да се справя.Аз съм повече по отвлечените неща,дървен философ.![]()
Не мога да определя кой е по интелигентен,но мисля,че идеално се допълваме.Имам какво да науча от него,както и той от мен.![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
В нашата връзка ми е позволено аз да съм по-красивата и по-умната, а той по-забавния. Определено аз се уча повече, но аз правя само това, а той и работи. Мисля, че е страшно умен, иначе не бих си го харесала, но много често простее и не обича сериозните теми. Но с него мога да проведе смислен разговор. Ако говоря обективно аз съм по-умната, но той ми отстъпва със малко. И все пак е на челните места по интелект сред момчетата, които познавам. Сега, познавм и гении, но не бих ходила с някой, който обича математиката и програмирането повече от мен. Обичам човекът до мен да ме разтоварва, а не да ме комплексира със знанията си.
Не мога да ходя с по-глупав човек от менИмах нещо като флирт с едно момиче преди време. Еееее... няма такава куха лейка! То нямаше за какво да си говорим - дай и да люпи семки и дам и разказва колко са грозни момичетата от нейния клас
![]()
Не мога да си представя да имам връзка с някого, с когото нямам общи теми за разговор. Плюс това, обичам да водя спорове на различни теми - интересни теми. Спорове, от които хем ще си доставя удоволствие, хем ще науча нещо. Е, ако срещу мен стои едно кухо същество, какво ще науча?![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Има видове интелект и е трудно да се прецени кой е по-умен от другия като цяло. В предишната ми връзка аз бях по-напред в някой отношения, тя - в други. Като цяло се допълвахме. Според мен е важно партньорите в една връзка да са на сходно интелектуално равнище. Тъпо е в почивките между тековете да се чудиш за какво да си говориш. Минуса на връзката с интелигентни патньори е, че умния човек е способен да вниква по-пълноценно в заобикалящите го хора и явления. Когато вникваш по-добре, бързо виждаш недостатъците на партньора си. Казват, че любовта е сляпа, но за съжаление не е глуха.![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Vse edno az sum go pisala.Първоначално написано от krem4et0
![]()