Цитирай Първоначално написано от monityY
ne go poznavam o6te mn dobre,ama mislq 4e e po
umen,suotvetno e i po golqm,ima po visok uspeh v daskalo i taka.. malko mi e neudobno da,ama se opitvam da buda sebe si,makar4e se izlagam ot vreme na vreme kato v4era naprimer neznaex kakva e razlikata mejdu ostrov i poluostrov i zapunah na tfa dali rim e grad ili drujava ama kfo puk... 6e gi nau4a nekoi den tiq durjavi i gradove
Има време викаш...

Цитирай Първоначално написано от Гост
Не мога да се сетя за област освен "особености на дамските превръзки" или "как да се гримираме за вечерното парти", в която приятелките ми да са били по-добре от мен. И дори да съществува такава, мога без усилия да наваксам за минимално време.

Просто, колкото и да го отричат, жените изостават в интелектуално отношение (говорим като цяло, не изолирани случаи). Не го казвам като обида, вие ни превъзхождате на други нива, но точно сивото ни вещество си е с една идея по-напред. Мъжете са по-креативни, мислят по-бързо и умеят да разсъждават по-аналитично и логично в определена ситуация. В почти всеки творчески екип ядрото идейни творци (говорим за кино, музикалната, игралната индустрия) е съставено от мъже, а жените се насочват предимно към маркетинга, рекламата - места, където външния им вид и цапнатите им усти ще послужат по-добре.
Добра позиция...харесва ми начина ти на мислене по въпроса,особено някои неща от мнението ти...като например за това че мъжете са по-креативни и мислят по-бързо и по-логично.Също и това че по-голямата част от екипа идейни творци са мъже.Така че общо взето подкрепям мнението ти.