- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли момчета с лак?
не, не харесвам нито емо-та, нито лакирани момчета..
който иска да си слага
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
emi poprincip az xaresvam 4algari kato a na4alo i moje da sa s bezcveten lak![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Много се кефя на момчета,които се лакирват с черен лак и имат дълги нокти.Така изглеждат по-яко.По принцип лак на къси нокти ме дразни.
И азПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Лично аз харесвам по-светлите и семпли тонове.Наситените дръзки тонове в/у нокти ме ужасяват.Първоначално написано от hforce
Не!
Не
Определено не ми харесва.....![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Не.Първоначално написано от RisingSun`
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
омгима ли такива?от кога мом4етата носят лак?по гейове не си падам определено..
![]()
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не , не харесвам и не ми допада , когато имат мръсотия под ноктите.
Да беее! Ти за тва си си сложила пик на Мерлин Менсън! Той щото ама хич не си боядисва ноктите в черно,нали?Първоначално написано от koalka
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Нз,аз не определям дали харесвам някой по това дали е емо,метал и т.н . Ни най-малко по тва дали си лакира ноктите! За мен е важен характера...![]()
Ами не не ми харесват, но смятам, че всеки си има право на избор и може да ходи както си иска..![]()
..
Попринцип няма значение дали има лак, или не. Но аз не харесвам емутата и дълбоко се съмнявам някога въобще да тръгна с нещо подобно, така че ...
Ъъъ, само да отбележа, че те се гримират от доста време.Първоначално написано от mid_get
![]()
дейба мааа им гейска![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Момчета с лак?Не,гадно е...Пък и не си падам много по метали,емо style или както там се наричат(нищо лично)
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
не![]()
~cLose t0 yoU~
Opredeleno NE!!!
podkrepqmПървоначално написано от miloto_girl-4e