- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Рожденият ми ден
skoro imam rojden den a nqma k1de da go napraqv...priqtelite mi ne iskat da idem na zavedenie za6toto nqmalo da mogat da si izbuhnat...i v nas nqma da stane 6toto ne moga da razkaram na6te(na drugiq den bili na rabota)...molq vi daite mi idei za da si iskaram mnogo qko i da uspeq da napraq kefa i na priqtelite mi...6te 4akam!
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавеито на темата трябва да е написано на кирилица!
Оф ТоЗ пЪк!КвО мЕ гЛеДаШ бЕ?ГоТиНа СъМ...оБиЧаМ дА сЕ нАдУвЪм~*~БеЗ пАрИ нА НиКоЙ нЕ тАнЦуВаМ...в КлУбА мОйТе ХоРа ИзБуХвЪт~*~А бАлЪцИтЕ сЕ зДуХвАт~*~А СиЧкИ мАлКи МрЪсНиЦи КлАтЯт ЦиЦи~*~ТуКа ПъК е ЗаБрАнЕнО зА дЕвИцИ [!]
Moje6 da pita6 nqkoq tvoq dobra priqtelka ili priqtel primerno v tqx da go narpavite po vazmojnost ako nqma da my sazdade6 problemi s tqxnite ne6to.M v momenta za tova se se6tam samo![]()
Да,това с приятелката не е лоша идея.Ъм на колко си?
mi na 15 s1m....ama tova za priqtelkata nqma da stane probvah ve4e
Оф ТоЗ пЪк!КвО мЕ гЛеДаШ бЕ?ГоТиНа СъМ...оБиЧаМ дА сЕ нАдУвЪм~*~БеЗ пАрИ нА НиКоЙ нЕ тАнЦуВаМ...в КлУбА мОйТе ХоРа ИзБуХвЪт~*~А бАлЪцИтЕ сЕ зДуХвАт~*~А СиЧкИ мАлКи МрЪсНиЦи КлАтЯт ЦиЦи~*~ТуКа ПъК е ЗаБрАнЕнО зА дЕвИцИ [!]
Еми освен във вас или в приятел/приятелка не виждам къде другаде можеш да си го направиш...може някъде на кръчма или на дискотека ако идете цяла нощ..не знам,не се сещам за друго място
Еми що не на эаведение?Има яки эаведения,в които става купон.Примерно,ако си от София отидете във Виктор Юго.Една приятелка там си прави рождения ден и стана добре.
[size=7][b][u]fosse cos
някой беше предложил д асе наеме апартамент за купон...
Наемете си хижа в планинатаСтава супер яко, ако имаш приятел може да гарнираш купона с незабравими романтични моменти
![]()
Що не потърсиш някое неработещо заведение, собствениците на дали ще имат нещо против, ще ги почерпиш ако е нужно ще дадеш някой лев. Или пък някое по малко заведенийце, кръчмичка, че да няма много други хора и да не се притеснявате.
А няма ли вариант вашите да отидат на гости на баби, дядовци, лели....че да ти освободят жилището ви..какъв по-добър подарък могат да ти направятДано се справиш с проблема и да си изкарате готино празника
![]()
Ами аз моя съм решила на вила или на нощна, ама компанията сме над или на 16 така че ако намерите някоя вила да се съберете. Става супер як купон'
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Дам..на вила е мн яко (: Ами рожденния ден,наистина ще е най-добре у вас,защото можеш да си квато музика искашТака,че по-добре да поговориш с ваще,туко виж се съгласили,кажи им,че ще направиш едно купонче с приятели..дано да се съгласят,кажи им да идат да се позабавляват една вечер и те някъде и у вас ще става як купон..нз за друго не се сещам
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Аз така направих последния си рожден ден. Стана много див купон - 40-50 пияни, денсещи човека.Първоначално написано от Need Of Experience
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
и аз съм така .. на 10.09 имам рд а още нз кфо да правя.. мислех си на механа някаде с фр .. после на диско обаче чак петак защото понеделник няма... а с роднините.. нз още
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Може на заслон или хижа.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Добре немога да разбера,какво толко ти пречат бе,човек?????Какво да не би като знаеш,че са в другата стая да не можеш да си купонясваш!Аз съм на 14 и тази година пак си бях у нас в хола,наще бяха във всекидневната и изобщо не ми направи НИКАКВ0 впечатление...майка влизаше само за да донесе храната,а татко и батко бяха навън или не се мяркаха и не защото им бях казала така,а защото нямат работа при мен..За мен не е проблем,пък и за тях музиката и виковете не са пречка!Първоначално написано от sweetteddy
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.