.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Странно...

Guest

Странно...

Запознах се с едно момиче в скайп.Аз съм от Търново ,а тя от Бургас и двамата сме на 16...Аз ходих на море на Ахтопол и се оказа ,че тя е на вила там.За съжаления излязохме само веднъж.Всичко мина перфектно ,като изключим ,че накрая не я целунах...Срамежлив съм След това тя ми бе писала смс исках да ти споделя някой неща ако се бяхме видели 2 път {}.Чудно ми е само какво има в предвид?Аз и казах ,да ми ги каже в скайп ,но тя винаги влиза ,когато ме няма...Дали имаме шанс според вас или?

Мега фен Аватара на koalka
    Какъв шанс...та вие дори не се познавате достатъчно добре, пък и разстоянието не е толкова малко.

Град
    L.A. \ Moscow
    мн сте надалеко...
    Raise your fist!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Horata si go kazaha, ne, nqmate 6ans.... Osven ako Otidi6 da jivee6 v neiniq grad

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Какво е искала да ти каже можем само да гадаем ...
    Уговорете се да се засечете в скайп като ти е толкова любопитно Шанс, може и да имаш, но за какво ти е такава връзка от разстояние?
    Тя по принцип е за хора, които преди това са били заедно, влюбени са и обстоятелствата са наложили да ги дели някакво разстояние..
    Така без да се познавате почти според мен няма смисъл...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Какъв шанс...та вие дори не се познавате достатъчно добре, пък и разстоянието не е толкова малко.

Няма смисъл... вие пак можете да си флиртувате по скайп, ала-бала, но нищо друго няма да излезе. Все пак живеете в различни градове..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Едва ли ще имате шанс заедно...Не се познавате добре,а пък и сте на далеч.

Град
    L.A. \ Moscow
    Не става то тей както си мислиш! Скайпа е чат нищо повече! дори и да се виждате през екрана и да си пращате снимки... не можеш да я прегърнеш целунеш, такиа раути! и за кфа връзка ставва въпрос!
    Raise your fist!

Град
    Terra incognita!
    С достатъчно усилия и желание всичко може да се постигне!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

ако ти се ходи до Бургас за среща,действай
    нямам повод да сънувам....

Мега фен
    Град
    София
    Не мисля,че връэката ви би имала бъдеще...
    [size=7][b][u]fosse cos

не
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    мн сте надалеко...
    Сводника знае най-добре
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ми вижте се
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    Ami i az predi okolo....2 godini se zapoznah po skype s edno mom4e, no za jalost az sum ot sf a toi ot varna vijdame se ot vreme na vreme i naistina ima nqkakva himiq mejdu nas, no takava vruzka ne moje da ima v edin moment naistina drugiq zapo4va mn da ti lipsva. S tova mom4e se razbrahme da si poddurjame vruzka ( vseki den si govorim po tel) i ako trqbva da stane ne6to mejdu nas 6te stane. sled 10 meseca toi eventualno 6te se mesti v sf da u4i tuk Taka 4e budete prosto fr za sega v edin moment situaciqta moje da se promeni i koi znae. Ako ne- pone ima6 dobur priqtel.

мисля че нямате
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си