не мисля, че ти е глупав проблема, нито пък детски. децата като се скарат бързо си прощават, докато вече порасналите хора не забравят.
мисля, че с теб много си приличаме, защото съм изпадала в твоето положение много пъти, а съм на 19. досега винаги съм си оправяла взаимоотношенията като се извинявам настоятелно и продължително. и аз не мога да си сдържам емоциите и когато се обидя малко на някой веднага започвам да обиждам и тн...
единственото, което можеш да направиш е да се извиняваш настойчиво. аз друг начин не знам. но напоследък и този не действа при мен. скарах се с една момиче, което ми беше приятлка от много скоро и сега вече няколко месеца не ми говори, а когато опитам да говоря с нея или ме блокира в скайп или ми обръща гръб на улицата.
ако успееш да се сдобриш с твоята приятелка кажи как си го направила, за да опитам и аз.
а колкото до сдържането на емоциите всички могат само да те хокат и да ти казват "Трябва да мислиш преди да говориш!" такива като нас никога няма да ни разберат, защото те не разбират, че ти или аз обиждаме приятелите си, когато се чустваме наранени от тях, а не за удоволствие.