- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сериозна връзка....!?
Кое е по-доброто и хубавосериозната вразка или еднодневките?След края на дългите винаги е много тежко или поне в повечето случай. А при кратките пишеш един смс.... и готово.
Който иска-да напише каквото мисли
![]()
Fuck me,I'm famous!
да ти кажа наистина е труден въпроса !
Raise your fist!
Всеки избира за себе си. Няма хубаво и лошо.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Za mene li4no serioznitePo princip za6toto si padam malko romanti4ka i e nai hubavo, da sam s edno mom4e kolkoto se moje nai-mnogo, da se opoznaem, i da znam vsqka negova misyl, kra4ka i t.n.
![]()
И аз съм за сериозните връзки... Но всеки си решава сам за себе си как му е най-добре![]()
както се подредят нещата...
нямам повод да сънувам....
Като эадаваш въпроса `Кое е по-доброто и хубавото`,се придполага че отговора важи с пълна сила эа всички.Ама не е така.Няма по-добро и по-хубаво.Всеки сам решава.Аэ съм эа дългите връэки.
[size=7][b][u]fosse cos
az lichno haresvam serioznite vrazki...a ne neshto za kratko...obicham d a sam s edno momche dalgo vreme,a ne sqka sedmica s razlichen...![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Принципно съм за сериозните връзки, но точно в момента се нуждая от кратко увлечение...
Една сериозна връзка може и да не те натоварва!
за сериозните връзки съм по-принцип..но в някой случай еднодневките също са добро решение![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Лично аз съм за сериозните връзка. Но това е доброто за мен, за останалите може и да не е.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
мм зависи от човека с който си според мене...
+1Първоначално написано от be_true
I dont want you to try, you've done enough to keep me going
i'll be fine, I'll be fine, i'll be fine for the very last time..
Повече сигурност би ми дала една сериозна връзка.
Сериозна връзка =D>![]()
![]()
*Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*
ми по принцип сериозните връзки са за предпочитане и са по приятни и хубави, макар че аз много много не процедирам така!!!![]()
Laneca zlaten, glavata teneke!!! :P
Според мен сериозната връзка е по-оферта.Сериозно, ако трябва да гледам на нещата, определено е по-добре.Има чувства и според мен човек се чувства по-щастлив, защото знае, че е специален, а не един от многото за една вечер.Не бих имала подобно нещо.И до човек си е, и до личен избор.
Първоначално написано от Lost_Kiss{}
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ами лично аз съм за сериозните връзки, защото от тези "еднодневки" не виждам никакъв смисъл...![]()
ем тя точно това пита - кой какво предпочита!Аман от тъпи коментари!Първоначално написано от sasha_90
![]()
Ем да ти кажа аз обичам еднодневките (или по-точно едновечерките), ама друго си е да изпитваш нещо по-силно и да знаеш, че от другата страна ти отвръщат със същото, въпреки че накрая може да те боли.
Let The BEAT Control Your Body