Може би въпросът ми за някои ще е глупав, но за мен е важно да знам.Не съм правила секс и ме интересува кога точно се поставя презерватива.
Слага се, когато пенисът е еректирал. Иначе няма как.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
слагаш го или преди да му правиш свирка или преди да ти го вкара, зависи колко доверие му имаш
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
има как, има...
най-удобно е да се сложи презерватива преди самото проникване щото не е нужно да стои по време на предварителната игра - неудобно е а и може да изсъхне или да се повреди нещо
Като решите, че ще почвате със секса т.е. след като свършите с любовната игра. Ако го сложиш преди това е възможно да си направите пауза и ще ти падне.
А и ако е по-притеснително момичето, може да я уплашиш![]()
Момиче съм. А има ли опасност по време на любовната игра от забременяване?
А и като се сложи точно преди проникване няма ли опасност от оставане на сперма по външността на презерватива при слагането му?
Първоначално написано от krem4et0
[size=7][b][u]fosse cos
Не искам да съм груба, но преди да правиш секс, се информирай малко. Като ти го вкара за първи път как да има сперма по пениса му.. да не би да свършва още преди да сте почнали..Първоначално написано от Анонимко
Слагате го, правите, квото правите.. той свършва.. внимателно махате и готово. Не свършва преди поставянето му човека!
nz koi klas si..no kam 8 9 klas v u4ilishte v chas po biologiq pokazvat...takache ako ne si stignala do tam shte vidish..pak i ne ti e mn nujno az primerno ne slagam prezervativa priqtelq mi go slaga
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
ако партньора ти е свършил предварителноПървоначално написано от Анонимко
![]()
Когато партньорът свърши, се измива!!!!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
+1Първоначално написано от ThePainIsReaL
Не.Приятелят ти трябва да свърши в теб,за да има опастност.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
преди да ти го вкара
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
и това се случва на млади години... едно момченце толкова се развълнува първия път когато щях да му правя свирка че като му свалих гащите и ме "застреля" в окото...Първоначално написано от ThePainIsReaL
a ne trqbva taka za6toto ot predspermenata te4nost s16to moje6 da zabremenee6 :}
e 6tom e taka ok nqma problem
хмм човек би решил че го искаш
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Първоначално написано от Megi_{P}
това са глупости
хипотетично има опастност, но на практика - абсолютно никаква
Собственост на Canis_Dirus
znam 4e veroqtnosta e malka no vse pak q ima
i az s1m go pravila 4 meseca bez da polzvam kakvito i da bilo kontraceptivi
prosto kazvam tova koeto s1m 4uvala
ама неее, вероятността не е малка - тя не съществува![]()
казах - теоретично е възможно, на практика обаче не може да се случи никога
Собственост на Canis_Dirus
ами не че аз да бъда груба нещо,но мацето точно това прави,информира се преди да праи секс..!Първоначално написано от ThePainIsReaL
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.