- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вечерен час от държавата
Не знам кога е било, но сега не става.. в мнооого единични случаи ако изглеждаш 10 години по-възрастен може и да се заблудят, но по принцип в по-големите и елитни нощни заведения си проверяват всички за ЛК и НЕ пускат под 18![]()
Първоначално написано от Klamer4o93
може на някой да му звучи смешно или нереално, но почти е прав... казвам 'почти', защото наистина някъде за цигари и алкохол не се спазва...
в дискотеките също трудно можеш да влзезеш, ако нямаш 18...трябва да познаваш или охраната, или управителя... или нещо такова... така че да те пуснат...
мин год, когато всичките ми приятели направиха официално 18...аз само бях 'черната овца' в тайфата с 'мизерните' си 17год, защото в разгара на лятото и летните купони, можехме да ходим само в 2 дискотеки по плажната алея...и то пак добре, че познавахме, когото трябва, 'щото дори, където ходехме можеше да не ни огрее
![]()
пък за цигари и алкохол винаги са ни искали лични карти... (е, аз добре, че не пушех и пиех, че тогава съвсем...) особено пък ако седнеш някъде след 22.30... сервитьорките вместо 'добър вечер' ни питаха дали имаме '18'....
![]()
миналото лято сиг ми беше най-кошмарното зарад' тия 17години...
излезеш в морската... патрулката обикаля... на мен направо ми спираше сърцето... и 2пъти са ни спирали да ни проверяват 'уж'... но искаха личните карти само на момчетата... добре, че всички бяха пълнолетни апфф....
като навърших 18, все едно се родих наново... вече няма притеснение, нищо... сега като седнем някъде и ни искат личните карти... първо се показва моятаче приятелите ми преди мн ме тропаха, заради тия мои 17год
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.