- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ли..
Това да казваш всичко в очите на хората е доста добре.Ако някой ми каже някои работи в очите може би няма да ми стане особено приятно, но пък няма да се разсърдя и ще го оценя, бих искала да съм приятелка с този човек.Иначе доста хора не гопонасят това.Иначе аз понякога премълчавам, ако искам да кажа нещо, но в повечето случаи не общувам с хора, които ме дразнят или имам да им казвам много работи, лоши в очите.
Айде да не ми вадиш думите от контекста, много добре знаеш какво имах предвид, престани да търсиш под вола теле. Цитирам - ”Хората не са пригодени да са искрени - те не могат да приемат истината с чисто сърце и добри помисли.” Пф, няма да се занимавам повече. Който има акъл в главата е разбрал какво имам предвид.Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
emi ne trqbva ama za sujalenie taka se polu4ava
i az kazvam vsi4ko v o4ite na tozi det ne ponasqm i izob6to ne me boli g**a kakvo 6te si pomisli toi/tq vajnoto e 4e ne govori6 zad gurba mu/i...![]()
Не,но в днешно време искрените хора си патят най-много.
Много зависи от това как ще поднесеш дадена истина. Хубаво е да казваш това, което мислиш, но по начин, който ще се приеме по-леко.
Например някой се държи по начин, който на теб изобщо не ти допадавместо да му се развикаш като луд/а, използвайки фрази от рода на "ти си супер тъп/а, как може да го направиш това", и то без да те интересува дали е пред други хора или не, можеш когато сте на саме да му/й обясниш спокойно кое те е подразнило и защо не ти харесва и т.н.
![]()
Всичко това си е само на теория де, аз така и не съм я научила![]()
Не всеки път успявам да се контролирам и има хора, които не ме харесват, защото съм прекалено рязка и крайна![]()
Опитвам се да се отуча, ама характера си казва думата.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
малко са хората дето го правят,това е едно добро ка4ество,ама някои за това си патят,давам пример "тризна4ките от биг брадър"![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Свикнала съм да си казвам всичко честно и открито,и да,патила съм си от това.Но разни подмолни номерца и помисли ме отвращават,затова мисля,че е по-добре така.Вярно е че истината боли,но лъжата боли двойно.И все пак понякога прекалената откровеност наранява другите,затова някои неща действително трябва да се премълчават,освен ако не са от особено значение.
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
Зависи. От една страна е хубаво да казваш каквото мислиш в очите,но наистина по някой път има неща, които трябва да се премълчат...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от valantain_love
Така е или си откровен или си тактичен,двете едновремено до сега не съм ги срещала!А има и трето-лицемерие това вече е лоша черта за даден човек
Принципно и аз не задържам нищо в себе си. Винаги казвам това, което мисля и почти винаги си патя...Не мисля, обаче, че има нещо лошо в това да казваш истината в очите, но....За съжаление почти никой не го оценява.
![]()