Уау...колко се навъдихте искрени и директни, които казват нещата право в очите...странно, едва ли е точно така.Тези хора са малко, на всеки му се иска да е таклъв, смята се за такъв, но всъщност не е точно така, но както и да е. Аз пък не съм от типа 'оо, винаги си казвам кфото мисля без да ме боли *** за другия'. Казвам това което мисля тогава, когато трябва и когато съм преценила,че този срещу мен заслужава да чуе тази истина. Съгласна съм ,че пред близки хора не е нужно да се премълчава, но само пред тях и тоо... не винаги за всичко. Колкото то тфа дали на мен ще ми кажат някоя истина или ше си премълчат...мамка му, не давам и 5 пари.
Дали ще си патиш-ако си още в ранна възраст и чененцето ти тропа за шяло и нешяло, единственото което можеш да си спечелиш е неприятели и кофти отношение от някои хора.
С нарастване на възрастта обаче ше си трупаш хиипер много черни точки главно в работата и куп други сериозни неща...ии тогава ще усетиш колко гаден навик си имала...
Не се заблуждавайте ,че казването на истината в очите каквато и да била тя, ви прави мега-личностите и е едно невероятно и положително качество..просто..не всеки заслужава да я чуе.