- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мерене на дрехи,когато..
Искам да попитам мерите ли дрехи,когато сте в цикъл.Незнам,на мен ми е някакво некомфотно и не го правя.А днеска ми доиде пък мислих да ходя по магазините.Та кажете,при вас как е?
аз нямам цикъл!![]()
![]()
и си меря нормално!
Raise your fist!
Не, когато съм в цикъл не излизам да си купувам дрехи.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Ами меря си, да.. Защо да ти е некомфортно? Само по-внимателно с панталоните. Базикм се.. нямам проблеми аз да меря дрехи, когато съм в цикъл.
и аз ням проблеми.. меря си пак и използвам превръзки ..
~cLose t0 yoU~
i na men dneska mi doide ;[[
А за блузки и т.н няма проблем,мене с панталоните и дънките ми е нкак странно.Вие хубаво казвате,да ползвам тампони,но..до сега не съм,и все не мога да се наканя.
честно казано, дори и да изляза да пазарувам в цикъл не си харесвам нищо, с тва моито настроение
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
точноПървоначално написано от Whisskas
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Нямам проблеми и не виждам защо да ти е некомфортно.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ми не малко ми е кофти да меря дрехи докато съм в цикъл![]()
Ако ти е некомфортно,недей през този период да мериш дрехи!На мен веднъж ми се случи.
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Когато съм в цикъл (особено първите дни) не съм в настроение да пазарувам и затова попринцип не ходя в този период![]()
Kak moje tolkova mn momi4eta, a nito edno nz, 4e cikalat e 28 dena normalno i prez tiq 28 deni ni6to ne ti te4e...ne si v menstruaciq ... CIKALAT E PERIODYT OT EDNA MENSTRUACIQ DO SLEDVASHTATA.... sorry, no prosto ne se sdarjah sled kato pro4etoh pone 10 momi4eta da kazvat, 4e im e nekomfortno dokato sa v cikyl...predstavqm si kakvo vi e,kogato ste v menstruaciq
Когато ми е горещо или съм в цикъл съм ужасно дразнима, а да меря дрехи още по-малко.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
a kogato si v menzis po-komfortno li ti e ili e oshte po zle a?Първоначално написано от Rock & Roll Queen
Не, нямам такива проблемиМеря, когато си поискам
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
не ми пука. Ходя си с превръзки и по принцип втория ден ми е най-силно, обаче бях на купон и няква скачам и се кефя и после мойта френска ми вика Не ми ли каза, че ти е дошло? И аз ами и кво и даже на пазар ходихме и си купих панталон и дънки.
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Първия и втория ден определено ми е некомфортно като цяло, камо ли да обикалям магазините.Усещам болка, заради това.Иначе после нямам проблем.
меря си да...е случвало ми се е 1 или 2 пъти и то защото бях извън града и не исках да пропусна да си взема нещо..
![]()