- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мерене на дрехи,когато..
пф нищо лошо няма,като нещо ми хареса и стигна до пробната с него нищо няма да ме спре да го премеря![]()
няма любов
По принцип не обичам въобще да излизам много много...но ако си харесам нещо много,защо да не го премеря...![]()
И аз съм такаПървоначално написано от `sladko_kotence
![]()
аз нямам проблеми меря си дрешки дори и когато съм в цикъл
Only God can Judge me... Be the Best!
ii az si merQ...
Ами когато аз съм в цикъл не ходя по магазини.Някак некомфортно е.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ami zavisi na kolko si i do kolko si sviknala,,,az nqqqm nikvi problemi
леле като си представя че някой в цикъл ми е мерил дрехитеЗатова не хода по магазините когато съм в такъв период.
Затова дрехите се перат.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ами да.... използвай тампони и може би ще си по-спокойна...![]()
emi..cikalat mi ne e mn silen(osven ako ne piq hap4eta) i ne mi pre4i da merq drehi...![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не, некомфортно ми е. Мислих тази седмица да ходя по магазините, но.... увиЩе го отложа
![]()
Изобщо не ми прави впечатление, тези дни не ги деля на кой знае колко по-специални.
[b][i]Je t'aime au-del
абе те че се перат перат се но докато мериш дрехата тя не е пранаПървоначално написано от Devilka
![]()
Точно пък с тампони е по-рисково, вероятността да протече е доста по-голяма...
и азПървоначално написано от KaTinCeTy
i kfo kogato ti doide menzisa li hodish po magazinite?Първоначално написано от Under_my_skin
Ами не меря ходя си на обиколка по магазините ама не меря ако пък меря слагам тампони и всичко е ок
Zdraveite na vsi4ki!Iskam edin savet az sum na 14 i mi doide april mesec tazi godina!Sega posledniq put kato mi doide purvite 3 dni mi be6e silno te4enieto no nakraq namalq znam 4e tova e normalno ,no poslednite dva dni prez denq ne mi idva6e a ve4erta naprimer nqkude kum 9ve4erta mi kape6e po nqkolko"kapki"i spira6e i na drugiq den taka i taka dva dni!Dali ima nujda da se pretesnqvam ili nepoprincip mi stava taka za purvi put no nz pretesnqvam se!Blagodarq vi predvaritelno
![]()
![]()
[/quote]
nqma ot kakvo da se pritesnqvash normalno e dori parvite 1-2(ne sam sigurna no mai i 3 godini) moje i da ne ti e mn redovno ----da ti preska4aa
Че какво....ползвай тампони
![]()
Let The BEAT Control Your Body
ооо и аз като съм в цикъл не меря щото мн се изнервям ахха дайе в цикул ли сум ходя само с някви виснали дунки и панталони с дъно за по-удобно![]()
ne mi pre4i, no edva li 6te se haresam kato se ogledam posle...