- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- половинката ви успява ли да ви задоволи?
Въпросът е към хората с постоянене сексулен партньор....Всеки път ли успявате да свършите с половинката си?А колко не? Съвместими ли сте сексуално?
mi priqtelq mi opredeleno znae kak da me zadovoli,no ne vinagi stigam do orgazum
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
За достигането на оргазъм не е проблем, мога всякак, ама това е нормално предвид пола... И да задоволява ме приятелката ми. Ама според мен няма пряка връзка между брой оргазми и задоволеност - задоволеността се получава когато са изпълнени сексуалните ти желания - аз мога да съм презадоволен и без да съм свършил стига в секса за съм получил, това което съм искал
Първоначално написано от WaKo
Именно
ами като знае, защо не го прави, та не стигаш до оргазъм???Първоначално написано от rihannka
![]()
Да, задоволява ме. Дори и да не стигна до оргазъм всеки път, изпитвам огромно удоволствие, че съм с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Тази година(календарна) да е имало 1 или 2 пъти да не изпитам оргазъм. По време на секс е зор работа и става рядко, но с пръстчета или езиче винаги се получава. А и гджето не ме оставя, преди да съм свършила поне 3-4 пъти. Нямам оплаквания!
Не ми дава , малка била още.
Задоволява ме, много повече от предния ми приятел и съм доволна, че съм с него![]()
MI DA DOVOLNA SAM,ZADOVOLQVA ME DORI DA NE SAM IZPITALA ORGAZAM,OPREDELENO E DOBAR V TOVA KOETO PRAVI
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от Skullbreaker
На колко е бе пич?
Ще чакаш като искаш.. :P
[size=1]Скоро ше стане на 14...13 звучи малко...Първоначално написано от Анонимко
Ама иначе много знае , като се стигне до там , "Сори не мога" ...
....
..
Moderated by krem4et0
т.9 от Правилата на форума!