- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- един въпрос относно мъжкия оргазъм
Здравейте. Вчера изпаднах в една ситуация, която беше доста странна за мен. С едно момче се натискахме и аз го стимулирах с ръка няколко минути. След това усетих как изтича течност, но не даваше почти никакви признаци на оргазъм. Никакво стягане на мускули и т.н. Възможно ли е да не е достигнал оргазъм,а това д е била друга течност .. иначе след това се успокои, както по принцип става.
Момчета, вие как сте при оргазъм?
При оргазъм, мускулите на половият орган се съкращават в продължение на няколко секунди - до самият му край обикновено. Отделя се бяла течност - сперма. За количествата й не бих говорил, защото зависи от много фактори - например дали скоро преди тази еякулация не е имала друга. Относно тази течност за която говориш ти, се нарича предеякулационна течност, която представлява сперма, но в малки количества. Забременяването от нея е възможно, но с много нищожни шансове.![]()
Много ли ти оцърка ръката?Ако да и с нещо лепкаво нема съмнения. :P![]()
За пореден път.
Оргазмът е предпоследната фаза на човешкия копулативен цикъл, обикновено наричана плато. И мъжете, и жените изпитват оргазъм, характеризиран от силна телесна наслада и контракции на тазовите мускули, контролирани от вегетативната нервна система. Възможни са и други неволни действия, например говор, издаване на звуци, спазми на други мускулни групи и общо чувство на еуфория. При мъжете оргазмът завършва с еякулация.
Умора и желание за покой обикновено последват оргазма. Това се обяснява с отделянето на пролактин, който потушава действието на хормоните, отговорни за сексуалната възбуда.
By Wikipedia
Ако беше свършил щеше а си омазана с лепкава белезникава течност....и щеше да му се "подуе" още повече, точно преди да те оцапа...просто е отделил някви течности...абе не ги знам и аз отделям такива като съм на "ръчна"![]()
![]()
![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
kakto kazaha i po-gore predeqkulacionna te4nost![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Оле съжалявам те, ако свършваш от едното докосванеПървоначално написано от hforce
![]()
![]()
![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ИМА 1 ТЕЧНОСТ,КОЯТО ПЕНИСА ОТДЕЛЯ ЗА "СМАЗКА",ТАКА ДА ГО НАРЕЧЕМ И ТОВА СТАВА ПРЕДИ СЕМЕИЗПРАЗВАНЕТО! =D>
да и на мен така някои път ми пуска такава течно като спермата излгежда но е много малко една две капни просто за "смазка"Първоначално написано от Анонимко
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
moje pi4a da ne e svar6il, a da se e opikal ot kef![]()
![]()
![]()