.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

един въпрос относно мъжкия оргазъм

Здравейте. Вчера изпаднах в една ситуация, която беше доста странна за мен. С едно момче се натискахме и аз го стимулирах с ръка няколко минути. След това усетих как изтича течност, но не даваше почти никакви признаци на оргазъм. Никакво стягане на мускули и т.н. Възможно ли е да не е достигнал оргазъм,а това д е била друга течност .. иначе след това се успокои, както по принцип става.
    Момчета, вие как сте при оргазъм?

При оргазъм, мускулите на половият орган се съкращават в продължение на няколко секунди - до самият му край обикновено. Отделя се бяла течност - сперма. За количествата й не бих говорил, защото зависи от много фактори - например дали скоро преди тази еякулация не е имала друга. Относно тази течност за която говориш ти, се нарича предеякулационна течност, която представлява сперма, но в малки количества. Забременяването от нея е възможно, но с много нищожни шансове.

Много ли ти оцърка ръката?Ако да и с нещо лепкаво нема съмнения. :P

Град
    Асеновград, България
    За пореден път.

Оргазмът е предпоследната фаза на човешкия копулативен цикъл, обикновено наричана плато. И мъжете, и жените изпитват оргазъм, характеризиран от силна телесна наслада и контракции на тазовите мускули, контролирани от вегетативната нервна система. Възможни са и други неволни действия, например говор, издаване на звуци, спазми на други мускулни групи и общо чувство на еуфория. При мъжете оргазмът завършва с еякулация.

Умора и желание за покой обикновено последват оргазма. Това се обяснява с отделянето на пролактин, който потушава действието на хормоните, отговорни за сексуалната възбуда.

By Wikipedia
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

tova ne e bilo svur6vane.kogato e vuzbuden mujkiq polov organ otdelq edna te4nost i tva e predeqkulacionna te4nost. ne e sperma!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Ако беше свършил щеше а си омазана с лепкава белезникава течност....и щеше да му се "подуе" още повече, точно преди да те оцапа...просто е отделил някви течности...абе не ги знам и аз отделям такива като съм на "ръчна"
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    Ако беше свършил щеше а си омазана с лепкава белезникава течност....и щеше да му се "подуе" още повече, точно преди да те оцапа...просто е отделил някви течности...абе не ги знам и аз отделям такива като съм на "ръчна"
    az otdelqm takiva samo kato si pomisla za neq ili kato se celuvame, puk kvo ostava kato me pipne

mom4eto ti e e svur6ilo spoko

Супер фен
    kakto kazaha i po-gore predeqkulacionna te4nost
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    az otdelqm takiva samo kato si pomisla za neq ili kato se celuvame, puk kvo ostava kato me pipne

Оле съжалявам те, ако свършваш от едното докосване
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Guest
    ИМА 1 ТЕЧНОСТ,КОЯТО ПЕНИСА ОТДЕЛЯ ЗА "СМАЗКА",ТАКА ДА ГО НАРЕЧЕМ И ТОВА СТАВА ПРЕДИ СЕМЕИЗПРАЗВАНЕТО! =D>

Град
    FuckyLAnD
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ИМА 1 ТЕЧНОСТ,КОЯТО ПЕНИСА ОТДЕЛЯ ЗА "СМАЗКА",ТАКА ДА ГО НАРЕЧЕМ И ТОВА СТАВА ПРЕДИ СЕМЕИЗПРАЗВАНЕТО! =D>
    да и на мен така някои път ми пуска такава течно като спермата излгежда но е много малко една две капни просто за "смазка"
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Чак да свърша не... не и при такава ситуация, но има и момчета, при които става и така
    Клик ми (:

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Dr.Hause
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    да и на мен така някои път ми пуска такава течно като спермата излгежда но е много малко една две капни просто за "смазка"
    Предеякулационна течност. Отделя се по време на половия акт, с цел- смазочна течност. Съдържа малко на брой сперматозоиди, но достатъчно, за да настъпи бременност, но шансът за това е малък!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от hforce

Оле съжалявам те, ако свършваш от едното докосване
    govoreh za predekulacionnata, ne sum kazal 4e svur6vam

sujalqvam za gre6kata gore sum propusnal edno "n"
    trqbva6e da e mom4eto ti ne e svur6ilo spoko

moje pi4a da ne e svar6il, a da se e opikal ot kef

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си