Аз па веднъж се прибирам в нас след училище...бях 5-и клас и като всяко малко детенце, реших да отида до спалнята на мама, за да я помоля за филийка с лютеничка да ми направи. Когато, обаче, се приближих до спалнята, чух някакви викове на мама. Викам си "Айдее, мама пак нещо е счупила и вика от яд". Когато, обаче, се приближих, и видях какво става вътре в стаята през открехнатата врата, в първия момент се смаях- видях само едно космато дупе- татковото, а пред него едно нежно и гладко дупе- маминото. Не знаех какво да правя, реших просто да стоя и да гледам, макар да се бях стресирал в първия момент. Така гледах, гледах, мина около половин час, а татко продължаваше да шляка майка. По едно време той започна да вика повече от обикновеното и като че ли си извади пишката от на мама Дупето, обаче един от виковете му беше толкова рязък и силен, че аз се страснах, краката ми се подкосиха и паднах напред- право в стаята. Тогава и мама, и тати също се страснаха, но вече беше късно за каквото и да е. Докато се усетя, татко се беше обърнал към мен и ме беше ошлякал здравата, хайвера му ме заливаше отвсякъде, добре, че плувните очила ми бяха подръка

Целия станах бял, а татко тръгна да се извинява, мама почна да му се кара, започна да му се кара защо не си е взел "спрей за задържане", а той й отвръщаше нещо от сорта "кат та шлякам един час какво задържане искаш, направо изригнах като гейзер, и без това не съм те обяздвал от 1 седмица, толко бех загорел"...мама стана от леглото, обу си чехлите и взе някакво бяло нещо като памперс, само че по-малко от памперс, и започна да ми забърсва лицето, защото хайвера вече беше започнал да засъхва

изведнъж тати, който все още седеше по чеп, извика "Абе, Десиславо, що бършеш детето с дамски превръзки маа" и се почна- бой, бой, бой...съвсем забравиха за мен и хайвера по лицето ми...така той се втвърди и стана изключително труден за отстраняване от лицето ми и д ден-днешен имам малко останал по лявата буза и по дясната скула...та, това е моята история, ако щете вярвайте, казвам се Живко Димитров Жечев, от Дружба-2, проверете, ако искате...