.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Следващия път ги снимай и качи клипчето в vbox
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    In cRueL w0rLd ..
    хаха а бе то и аз не го разбирам като много нормално ама се пак се старая нали и те са хора
    ~cLose t0 yoU~

Ами нормално е ве и аз съм ги скифф много пъти и ми идва да но като се сетя че и го правя и се оспокоявам и се прая че не виждам свиркам си
    Fitness Forever

Град
    София
    Добре, че наще вече не се понасят и няма начин да ги хвана, че иначее....
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    q razkaji s po golemi podrobnosti 4e mi e int... na6te daje ne sum gi vidjala da se gu6kat
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    HAHA e kak beshe bashtati qko li go nadundri na maikatai a ? hahaha kvicheshe li ot kef maminkati a sprema glutna li kavali vartqli razpravqi de !
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен
    Град
    sofiq

Re: Видях наш'те как го правят...

[quote="Анонимко"]tfa be6e nai ujastnoto ne6to v jivota mi kato se setq idemi da povurna

ti kvo misle6e si 4e te ne pravqt sex li?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

кой беше от горе
    Fitness Forever

Guest
    OMFG na6te mai ne go praqt nz

Guest
    btw vidqh baba mi i dqdo mi da go pravqt

Град
    Far Away .. :>
    Е сяа големи яйца .. И те са хора .. И на тях им се ще ..

Любовта няма граници .. :>

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от FuckLove
    А пък ако ваште видят как ти го правиш си представям ...
    тогава ще са квит,споко
    haha fifti fifti
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    И аз съм хаващал нашите, като ходя за чорапи вечер....нещо из леглото шават и после ми мрънкат
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Guest
    Аз па веднъж се прибирам в нас след училище...бях 5-и клас и като всяко малко детенце, реших да отида до спалнята на мама, за да я помоля за филийка с лютеничка да ми направи. Когато, обаче, се приближих до спалнята, чух някакви викове на мама. Викам си "Айдее, мама пак нещо е счупила и вика от яд". Когато, обаче, се приближих, и видях какво става вътре в стаята през открехнатата врата, в първия момент се смаях- видях само едно космато дупе- татковото, а пред него едно нежно и гладко дупе- маминото. Не знаех какво да правя, реших просто да стоя и да гледам, макар да се бях стресирал в първия момент. Така гледах, гледах, мина около половин час, а татко продължаваше да шляка майка. По едно време той започна да вика повече от обикновеното и като че ли си извади пишката от на мама Дупето, обаче един от виковете му беше толкова рязък и силен, че аз се страснах, краката ми се подкосиха и паднах напред- право в стаята. Тогава и мама, и тати също се страснаха, но вече беше късно за каквото и да е. Докато се усетя, татко се беше обърнал към мен и ме беше ошлякал здравата, хайвера му ме заливаше отвсякъде, добре, че плувните очила ми бяха подръка Целия станах бял, а татко тръгна да се извинява, мама почна да му се кара, започна да му се кара защо не си е взел "спрей за задържане", а той й отвръщаше нещо от сорта "кат та шлякам един час какво задържане искаш, направо изригнах като гейзер, и без това не съм те обяздвал от 1 седмица, толко бех загорел"...мама стана от леглото, обу си чехлите и взе някакво бяло нещо като памперс, само че по-малко от памперс, и започна да ми забърсва лицето, защото хайвера вече беше започнал да засъхва изведнъж тати, който все още седеше по чеп, извика "Абе, Десиславо, що бършеш детето с дамски превръзки маа" и се почна- бой, бой, бой...съвсем забравиха за мен и хайвера по лицето ми...така той се втвърди и стана изключително труден за отстраняване от лицето ми и д ден-днешен имам малко останал по лявата буза и по дясната скула...та, това е моята история, ако щете вярвайте, казвам се Живко Димитров Жечев, от Дружба-2, проверете, ако искате...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az puk sum vijdala i 4yvala na6te bezbroi puti i osobeno kato biah malka Vie kakvo si mislite 4e kato se ojenite i imate dete jivota spira?

Град
    Far Away .. :>
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз па веднъж се прибирам в нас след училище...бях 5-и клас и като всяко малко детенце, реших да отида до спалнята на мама, за да я помоля за филийка с лютеничка да ми направи. Когато, обаче, се приближих до спалнята, чух някакви викове на мама. Викам си "Айдее, мама пак нещо е счупила и вика от яд". Когато, обаче, се приближих, и видях какво става вътре в стаята през открехнатата врата, в първия момент се смаях- видях само едно космато дупе- татковото, а пред него едно нежно и гладко дупе- маминото. Не знаех какво да правя, реших просто да стоя и да гледам, макар да се бях стресирал в първия момент. Така гледах, гледах, мина около половин час, а татко продължаваше да шляка майка. По едно време той започна да вика повече от обикновеното и като че ли си извади пишката от на мама Дупето, обаче един от виковете му беше толкова рязък и силен, че аз се страснах, краката ми се подкосиха и паднах напред- право в стаята. Тогава и мама, и тати също се страснаха, но вече беше късно за каквото и да е. Докато се усетя, татко се беше обърнал към мен и ме беше ошлякал здравата, хайвера му ме заливаше отвсякъде, добре, че плувните очила ми бяха подръка Целия станах бял, а татко тръгна да се извинява, мама почна да му се кара, започна да му се кара защо не си е взел "спрей за задържане", а той й отвръщаше нещо от сорта "кат та шлякам един час какво задържане искаш, направо изригнах като гейзер, и без това не съм те обяздвал от 1 седмица, толко бех загорел"...мама стана от леглото, обу си чехлите и взе някакво бяло нещо като памперс, само че по-малко от памперс, и започна да ми забърсва лицето, защото хайвера вече беше започнал да засъхва изведнъж тати, който все още седеше по чеп, извика "Абе, Десиславо, що бършеш детето с дамски превръзки маа" и се почна- бой, бой, бой...съвсем забравиха за мен и хайвера по лицето ми...така той се втвърди и стана изключително труден за отстраняване от лицето ми и д ден-днешен имам малко останал по лявата буза и по дясната скула...та, това е моята история, ако щете вярвайте, казвам се Живко Димитров Жечев, от Дружба-2, проверете, ако искате...

Любовта няма граници .. :>

Мега фен Аватара на koalka
    Хубаво, темата се изчерпа.Видял си ги и толкоз.Ключ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си