.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    In my baby's dream

Не мога да си сложа лещите

Здравейте сладури!Преди една седмица си взех лещи ,тъй като съм късогледа и трябва да нося очила или лещи,но от една седмица се опитвам да ги поставя и просто не мога..Ако някой може да ми даде съвет как да си ги сложа ще му бъда много благодарна!!
    ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя…
    http://www.akusherstvo.ru/lines/lineika/193028.gif[/img][/url]

Guest
    v na4aloto e mn trudno da gi slojish no vednaj stane li posle shte si mn burza saveta mi e da slojish leshtata na pokazaleca na dqsnata ruka, no ne q slagai na vurxa a po kam sredata. S pokazaleca na drugata ruka si durpash dolniq klepa4 i prosto si priblijavash prusta s leshtata kum okoto i q puxash. Probvai dokato stane. Uspex!

Guest
    moje da otidesh v optikata da ti pokajat i az imam leshti,znachii vzemash leshtata i q slagash na v1rha na pokazaleca a s dr r1ka si raztvarqsh okoto i gledash nagore i tva e.. ne e trudno

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Cakata e da si raztvorish okoto na max i da ne se staraesh da q sloji6 to4ni 6tomq vkara6 v okoto kato migne6 2 3 pati tq sama 6te se namesti,6toto ako se staraesh da e to4no mai nikoga nqma da uspee6
    Next Time I`ll be True...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цаката всъщност е да си сложиш лещата върху показалеца, така че тя да стане като купичка. После я приближаваш до окото и дърпаш пръста. Сега, лещите имат лице и опако. Ако не ги сложиш както трябва, няма да се прикрепи стабилно към роговицата и ще те дразни.
    Първия ден си слагах лещите около час, а сега става за секунди. Ще свикнеш. Прави си опити. Гледай лещата да не е прекалено влажна и да се хлъзга, но не и да е суха. Най-добре е да я извадиш от разтвора и да я сложиш слд 10-тина секунди.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    ox xora i az skoro shte tr da go pravq tova..dano se spravq.. dnes si vzex leshti i az i ot tyk pro4etox dosta za slaganeto a nqkoi ako moje za svalqneto da obqsni kak stava

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Оф нося лещи от 2 години и отсега ще ви кажа преди да ги купите отидете на лекар. Той ще ви покаже как се слагат. Има хиляда метода .
    Слагаш лещата на показалеца държиш 2-те очи ВИНАГИ ОТВОРЕНИ. С лява ръка дърпаш нагоре горния клепач. С палеца на дясната дърпаш долния клепач и слагаш лещата която е на показалеца на дяссната ръка.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

леле..като си спомня аз за 1 път като пробвах да си махна лещите и се стреснах,че не мога и ,че завинаги ще остана с лещи.. махането става така..с едната ръка разтваряш окото и вземаш внимателно лещата с палеца и средния пръст на другата и сближаваш пръстите,за да се премахне т.наречения вакум,който се получава..дано си ме разбрала
    обичкам си наскоОо!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от miloto na miloto:P
    леле..като си спомня аз за 1 път като пробвах да си махна лещите и се стреснах,че не мога и ,че завинаги ще остана с лещи.. махането става така..с едната ръка разтваряш окото и вземаш внимателно лещата с палеца и средния пръст на другата и сближаваш пръстите,за да се премахне т.наречения вакум,който се получава..дано си ме разбрала
    Аз пък просто сибърам в окото и ги вадя. единствения фактор е да нямам нокти и да съм си мил ръцете.... Я пробвай тфа с вакума докато си пияна да те видим
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от miloto na miloto:P
    Аз пък просто сибърам в окото и ги вадя. единствения фактор е да нямам нокти и да съм си мил ръцете.... Я пробвай тфа с вакума докато си пияна да те видим
    аз съм само на сокче от моркови
    обичкам си наскоОо!!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами слагаш си я на показалеца акто преди това си я почистил/а много хубаво с разтвор за лещи..с другата ръка си разтваряш окото, и я слагаш. Ще ти е много по лесно с огледало

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Взех си лещи обаче не можахме да ги сложим в оптиката много мигам, кажете някакъв начин да спра това мигане или просто с времето като пробвам ще спра да мигам, че незнам вече ще успея ли да ги сложа тези лещи изобщо..
    [Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]

I ♥ machoka Супер фен
    Темата е от 4 години
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Значи слагаш лещата на показалеца на дясната ръка, обаче не на върха, а на "възглавничката" на пръста. След това с палеца на дясната ръка си дърпаш долния клепач. През това време не мигаш. Докосваш я до окото и си дърпаш пръста. Като мигнеш 2-3 пъти и тя би трябвало да се намести сама. За махането...хващаш със средния си пръст на дясната ръка и показалеца и някакви малко ги доближаваш. Така трябва да стане!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Темата е от 4 години

Ооо, да права си! Как не видях...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Какво като е на 4 години? Момичето има питанка по поставянето. Като й стане ясно, ще свирне и ще я заключа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

I ♥ machoka Супер фен
    Ами случайно съм чувала,че старите теми не се вдигат
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Ами случайно съм чувала,че старите теми не се вдигат
    Стари теми не се вдигат с отговор на въпрос отпреди 4 години.
    Стари теми се вдигат с питане от вдигащия темата и след като получи отговор, темата се заключва.
    Ако случайно нещо пак не ти е ясно, обади се- ще се постарая да перифразирам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

I ♥ machoka Супер фен
    Мерси,не беше нужно Моя е грешката
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си