.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    muni4koto_mi6le
    Guest

Май получих оргазъм, ама не съм сигурна

az imam vupros kum momi4etata.. zna4i.. az se samozadovolqvam i iskam da vi pitam kakvo predstavlqva orgazma pri momi4etata 6toto mislq 4e polu4ih takuv no ne sum sigurna.. i molq vi pi6ete mi samo ako imate otgovori na vuprosa mi.. bez tupi 6egi

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

tova po princip nqma kak da se opi6e ti sama bi trqbvalo da si go useti6

Град
    LuNaTa
    saglasna sam...tva ne moje da se opishi s dumi kato pri mom4etata..prosto e edno mn hubavo i silno 4uvstvo
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от rihannka
    saglasna sam...tva ne moje da se opishi s dumi kato pri mom4etata..prosto e edno mn hubavo i silno 4uvstvo
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    L.A. \ Moscow
    E как пък се описва с думи при нас?!
    като се замисля и ни стаааааа
    Raise your fist!

muni4koto_mi6le
    Guest
    e da ne moje da se opi6e mn no 6te se opitam da vi kaja akvo po4uvstvah az..
    sqka6 imah puls na p*****a mi... xaxx kak da vi kaja...

est 4e nqma kak da stane tova :}

хах пулс..може да се каже..абе изпиташ ли го няма да го сбъркаш и да се 4удиш свърших или не..велико е :P

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

taka 4e muni4koto_mi6le
    opitai pak tova koeto si napravila ako useti6 s16toto kato predi zna4i si na prav p1t :}}}

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Естествено, че може бегло да се опише - затопляш се там долу, както и цялото ти тяло. Изведнъж те облива топла вълна. Имаш чувството, че ако спреш да се пипаш - ще заколиш някой. Не искаш да спреш, не можеш да спреш. Изведнъж по цялото ти тяло минава една вълна и изпадаш в екстаз, влагалището ти почва ритмично да се свива и отпуска, даже може да изпиташ няколко спазъма на мускулите на краката. Аз когато свърша, после съм адски чувствителна долу - едно пипване и сигурно ще умра от болка. Около минута-две след оргазма изтича адски много смазка от влагалището и се чувстваш уморена.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от SeXy-AdrenaLinka
    хах пулс..може да се каже..абе изпиташ ли го няма да го сбъркаш и да се 4удиш свърших или не..велико е :P
    Аз при първия ми оргазъм се чудех Описах какво усетих на една приятелка и тя само ми отговори ”Честито, получила си първия си оргазъм”. И когато свърших още няколко пъти се уверих, че това е оргазма

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

muni4koto_mi6le
    Guest
    ami blagodarq vi .. vse pak nqkoi ot vas mi pomognaha i mi otgovoriha na vupros4eto

btw kato zagovorihme za orgaz1m imah edna priqtelka koqto kogato sv1r6e6e sex-a za neq i priqtelq i spira6e bilo to dali toi e sv1r6il ili ne.
    pri men ne e stavalo taka no tq kaza 4e ako prod1lji sex-a zapo4va da q boli tova normalno li e po princip ?

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Megi_{P}
    btw kato zagovorihme za orgaz1m imah edna priqtelka koqto kogato sv1r6e6e sex-a za neq i priqtelq i spira6e bilo to dali toi e sv1r6il ili ne.
    pri men ne e stavalo taka no tq kaza 4e ako prod1lji sex-a zapo4va da q boli tova normalno li e po princip ?
    Нормално е, и аз съм така. Ако случайно попадна в такава ситуация - довършвам го със свирка или ”танцувам с дупе” пред него, докато си бие чекия и ми се радва.

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Нормално е, и аз съм така. Ако случайно попадна в такава ситуация - довършвам го със свирка или ”танцувам с дупе” пред него, докато си бие чекия и ми се радва.
    приятеля ти би трябвало да е много щастлив )))))
    Raise your fist!

ne znam no kogato tq mi go kaza tova mi stana mn t1po za6toto kato si go predstavq 4e moje i na men da mi se slu4i nz vse pak ne moje6 vseki p1t da mu pravi6 svirka ili da mu tancuva6 nali i toi e 4ovek i toi iska da izpita izcqlo udovolstvieto ot sexa

Град
    Захарен памук
    ne znam no kogato tq mi go kaza tova mi stana mn t1po za6toto kato si go predstavq 4e moje i na men da mi se slu4i nz vse pak ne moje6 vseki p1t da mu pravi6 svirka ili da mu tancuva6 nali i toi e 4ovek i toi iska da izpita izcqlo udovolstvieto ot sexa
    О, ако те бива в дупе-танците ще изпита и по-огромно удоволствие. Моят по-бързо се празни така Всичко е до нагласа и предпочитания. Ако толкова не ти се занимава - помолваш го да починете и после без предупреждение го подхващаш ячката

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    приятеля ти би трябвало да е много щастлив )))))
    О, да! Каквото ми каже - изпълнявам. Дали ще е танц, дали ще е стриптийз, дали свирка, или да се наглася на задна прашка.. Ех.. *замечтава се извън темата*

drugoto koeto tq osven 4e ne mu pravi svirka i ne tancuva pred nego stava i zapo4va da se obli4a a toi si stoi taka napolovina zadovolen tova ve4e ne e normalno

Град
    Захарен памук
    drugoto koeto tq osven 4e ne mu pravi svirka i ne tancuva pred nego stava i zapo4va da se obli4a a toi si stoi taka napolovina zadovolen tova ve4e ne e normalno
    Боже, какъв егоизъм :/ Аз ако бях мъж - нямаше да я изтърпя.

imenno za tova ti govorq :}}}}

Град
    Асеновград, България
    Така ли, а с какви думи се описва при нас ?!?!?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

получиш ли оргазъм - ще ЗНАЕШ че е това и без никой да ти казва

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Естествено, че може бегло да се опише - затопляш се там долу, както и цялото ти тяло. Изведнъж те облива топла вълна. Имаш чувството, че ако спреш да се пипаш - ще заколиш някой. Не искаш да спреш, не можеш да спреш. Изведнъж по цялото ти тяло минава една вълна и изпадаш в екстаз, влагалището ти почва ритмично да се свива и отпуска, даже може да изпиташ няколко спазъма на мускулите на краката. Аз когато свърша, после съм адски чувствителна долу - едно пипване и сигурно ще умра от болка. Около минута-две след оргазма изтича адски много смазка от влагалището и се чувстваш уморена.
    При тебе е така, ама при други хора не. От самозадоволяване мога да свърша, ама оргазъм не получавам. В смисъл удоволствие. И дори и да е бил най-силния ми оргазъм, много рядко пулсирам. Има я само горещата вълна, напрежение, което се трупа и в 1 момент прераства във тази вълна от топлина и удоволствие в гениталиите ми. а да и винаги се тресе тялото ми. Ама вагината ми хич не с стяга и отпуска. Физическите ми белези са май малксо, ама това което усещам е........
    Оргазмът си го изпитва всеки сам за себе си.
    Защо ли не пулсира вагината ми?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си