.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Вие ми се свят и ми е лошо от 2 дни.......

Zdraveite .... savsem na skoro zagubih devstvenostta moje da se kaje predi dva dni , malko sam pritesnena za6toto ot togava se slu4va da mi e lo6o vie mi se svqt imam bolki v stomaha nisko dolu i nz za6to e taka .... Molq ako moje nqkoi da mi pomogne ili pone da mi dade savet za6to e taka i dali e normalno tova ?

Moderated by krem4et0
    т.1 и т.7 от Правилата на форума!

Guest
    Успокой се и всичко ще е наред. Най-вероятно всичко това е от притеснение.

Може да е от ниско кръвно.Изяж един шоколад и изпий един айран с много сол,за да ти стане по-добре.Ако не се оправиш-отиди на лекар.
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Може да е от ниско кръвно.Изяж един шоколад и изпий един айран с много сол,за да ти стане по-добре.Ако не се оправиш-отиди на лекар.
    +1
    Raise your fist!

moje da sa simptomi na nqkoi virus ili leten grip,te sa izklu4itelno kovarni i te pravqt na parcal
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

ne gi slu6ai
    Guest
    maleeeeee zagazila si momi4eeeeeeeee otivai burzo na lekar 100% si bremenna !!!!!!

Цитирай Първоначално написано от ne gi slu6ai
    maleeeeee zagazila si momi4eeeeeeeee otivai burzo na lekar 100% si bremenna !!!!!!
    Ama kak taka bremenna vsi4ko stana v nedelq na 2-ri vazmojno li e tolkova barzo da sam zabramenqla ..... ludost e ne moga da povqrvam

азз
    Guest

ахах

abe ti luda si za6to pla6i6 taka momi4etosimptomite ne mogat da se poqvqt za 2 dni axaxax vie ot mars li padate

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    бе как ще си бременна глупости,или е някакъв грип или ниско кръвно ..
    не се притеснявай толкова!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Както казаха един форумец яж шоколад, пий айран със сол. Дано се оправиш, но няма да е лошо да отскочиш и до личния ти лекар. Вярвам, че не е нищо сериозно, но все пак няма да се притесняваш какво ти е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си