- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Вие ми се свят и ми е лошо от 2 дни.......
Zdraveite .... savsem na skoro zagubih devstvenostta moje da se kaje predi dva dni , malko sam pritesnena za6toto ot togava se slu4va da mi e lo6o vie mi se svqt imam bolki v stomaha nisko dolu i nz za6to e taka .... Molq ako moje nqkoi da mi pomogne ili pone da mi dade savet za6to e taka i dali e normalno tova ?![]()
Moderated by krem4et0
т.1 и т.7 от Правилата на форума!
Успокой се и всичко ще е наред. Най-вероятно всичко това е от притеснение.![]()
Може да е от ниско кръвно.Изяж един шоколад и изпий един айран с много сол,за да ти стане по-добре.Ако не се оправиш-отиди на лекар.
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
+1Първоначално написано от gabrielka@a
Raise your fist!
moje da sa simptomi na nqkoi virus ili leten grip,te sa izklu4itelno kovarni i te pravqt na parcal
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
maleeeeee zagazila si momi4eeeeeeeee otivai burzo na lekar 100% si bremenna !!!!!!
Ama kak taka bremenna vsi4ko stana v nedelq na 2-ri vazmojno li e tolkova barzo da sam zabramenqla ..... ludost e ne moga da povqrvamПървоначално написано от ne gi slu6ai
![]()
abe ti luda si za6to pla6i6 taka momi4etosimptomite ne mogat da se poqvqt za 2 dni axaxax vie ot mars li padate
бе как ще си бременна глупости,или е някакъв грип или ниско кръвно ..
не се притеснявай толкова!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Както казаха един форумец яж шоколад, пий айран със сол. Дано се оправиш, но няма да е лошо да отскочиш и до личния ти лекар. Вярвам, че не е нищо сериозно, но все пак няма да се притесняваш какво ти е.![]()