.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Кога се разбира дали си бременна

zdraveite az sam na 15 godini i ve4e ne sam devstvena!predi 2 sedmici pravih sex no ne za purvi put!zakusnqva mi i me e strah da ne sam bremenna!iskam da popitam koga se poqvqvat purvite simptomi i kakvi sa te!

Be mili4ka ti po-dobre nedei 4aka simptomi 6toto te sa pri vsqka jena razli4no moje prez sedmicata na za4evane moje i sled 2 meseca.Zatfa nai dobre si napravi test i taka 6te si nai sigurna ve4e sa minali 2 sedmici taka 4e se predpolaga 4e 6te ot4ete vqrno.Povtori testa sled 48 4asa. Uspeh dano ne si

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    след 7 ден от акта си направи тест и не чакай симптоми който ще се появят когато е късно да правиш аборти
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    L.A. \ Moscow
    след около 9 месеца би трябвало да проличи
    Raise your fist!

Направи си тест, така най-сигурно ще разбереш дали си бременна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Щом ти закъснява, значи може да си направиш тест. Тичай до аптеката незабавно. Сподели после резултата!

ем бягаи за тест ако те мързи до няколко месеца ще разбереш когато почне да ти се издува коремчето
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Re: Кога се разбира дали си бременна

Цитирай Първоначално написано от rraalliiccaa
    zdraveite az sam na 15 godini i ve4e ne sam devstvena!predi 2 sedmici pravih sex no ne za purvi put!zakusnqva mi i me e strah da ne sam bremenna!iskam da popitam koga se poqvqvat purvite simptomi i kakvi sa te!
    Изчакай ,до след 9-тия месец ш разбереш дали си била бременна [/b]

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    misleneto ti e kato na 10 gidi6na ako si go rpavila s prezervativ ne si bremenna,ako ne i e svru6il v teb 80% si...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    като се появи големия корем около 4-5 месец
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

След 5 месеца коремчето ще си проличи направи си тест
    Fitness Forever

Цитирай Първоначално написано от karamellll
    Be mili4ka ti po-dobre nedei 4aka simptomi 6toto te sa pri vsqka jena razli4no moje prez sedmicata na za4evane moje i sled 2 meseca.Zatfa nai dobre si napravi test i taka 6te si nai sigurna ve4e sa minali 2 sedmici taka 4e se predpolaga 4e 6te ot4ete vqrno.Povtori testa sled 48 4asa. Uspeh dano ne si
    съгласна Успех!! [-o<

Guest
    Вече е минало достатъчно време и може да разбереш дали си бременна. Направи си тест рано сутрин с първата урина, и дано резултатът да е желания!

Град
    в мечтите ти
    Ми първия симптом е липса на менструация, чак на по-късен етап се появява гаденето и напрежението в гърдите
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мила девойко след всички сериозни отговори които получи е редно да дам и своето "компетентно" мнение, мисля че със сигурност може да се каже че си бременна , ако 9 месеца подред все ти закъснява и някъде след това един чичко в престилка ти каже с благ глас: 'Честито млада Г-це мом4е е!"

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Разбираш,че си бременна когто ти порастнат крила. Тогава и единствено тогава ти носиш дете в утробата си
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си