- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога се разбира дали си бременна
zdraveite az sam na 15 godini i ve4e ne sam devstvena!predi 2 sedmici pravih sex no ne za purvi put!zakusnqva mi i me e strah da ne sam bremenna!iskam da popitam koga se poqvqvat purvite simptomi i kakvi sa te!
Be mili4ka ti po-dobre nedei 4aka simptomi 6toto te sa pri vsqka jena razli4no moje prez sedmicata na za4evane moje i sled 2 meseca.Zatfa nai dobre si napravi test i taka 6te si nai sigurna ve4e sa minali 2 sedmici taka 4e se predpolaga 4e 6te ot4ete vqrno.Povtori testa sled 48 4asa. Uspeh dano ne si![]()
след 7 ден от акта си направи тест и не чакай симптоми който ще се появят когато е късно да правиш аборти
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
след около 9 месеца би трябвало да проличи![]()
![]()
Raise your fist!
Направи си тест, така най-сигурно ще разбереш дали си бременна.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Щом ти закъснява, значи може да си направиш тест. Тичай до аптеката незабавно. Сподели после резултата!
ем бягаи за тест ако те мързи до няколко месеца ще разбереш когато почне да ти се издува коремчето
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Изчакай ,до след 9-тия месец ш разбереш дали си била бременна [/b]Първоначално написано от rraalliiccaa
misleneto ti e kato na 10 gidi6naako si go rpavila s prezervativ ne si bremenna,ako ne i e svru6il v teb 80% si...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
като се появи големия корем около 4-5 месец![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
След 5 месеца коремчето ще си проличинаправи си тест
Fitness Forever
съгласнаПървоначално написано от karamellll
Успех!! [-o<
Вече е минало достатъчно време и може да разбереш дали си бременна. Направи си тест рано сутрин с първата урина, и дано резултатът да е желания!
Ми първия симптом е липса на менструация, чак на по-късен етап се появява гаденето и напрежението в гърдите
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Мила девойко след всички сериозни отговори които получи е редно да дам и своето "компетентно" мнение, мисля че със сигурност може да се каже че си бременна , ако 9 месеца подред все ти закъснява и някъде след това един чичко в престилка ти каже с благ глас: 'Честито млада Г-це мом4е е!"![]()
![]()
Разбираш,че си бременна когто ти порастнат крила. Тогава и единствено тогава ти носиш дете в утробата си![]()