.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Обидите

Andreanka
    Guest

Обидите

iskam da vi popitam az poznavam edin yjasen 4ovek edno mom4e s koeto postoqnno se obijdame no ve4e izr1sih vsi4ko koeto znaeh.koito ima qdove s nqkoi da doide tyka i da izlee vsi4kite obidi koito znae i da si predstavi 4e tozi 4ovek e pred nego.taka pomagate na sebe si i na men.togava ve4e 6te znam kakvo da dr1nkam.pls pomognete mersi ot sega.

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Каква е тая безсмислена тема? А с твоя приятел не можете ли да намерите общ език, да се опитате да общувате като цивилизовани хора, а не чрез каруцарски изрази?

Супер фен
    По - умния отстъпва!Е явно не си по - умната,ама поне се направи на такава и спри да му отвръщаш!
    Обичам те <3 !!!

Просто си замълчи веднъж и скоро всичко ще утихне...предполагам

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    The endless river
    помогнете ми да спра да псувам попринцип и учителите.........някой ден ще си изпатя моля ви
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

ъъъъъ? това момиче не иска да спира да псува, а да псува още повече. нали се сещате, че има хора на по-ниско интелектуално ниво, които се забавляват като се псуват и си вършат отделянето на газове шумно и пред хората а след това се радват на миризмата.

успех мойто момиче дано не се засечем с теб.

Чесно казано нищо не разбрах!Пиши на кирилица,с препинателни знаци и главни букви,защото не се разбира!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    София
    pz blink182-fuck a dog

Andreankata
    Guest
    Hora tova koeto pisah gore be6e samo za zablyda v smisal ima edno takova mom4e ama s nego si pi6em po skype toest iskah da vidq kak 6te reagirate

Мега фен
    Град
    София
    Простотия
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    somewhere over the rainbow...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от Andreankata
    Hora tova koeto pisah gore be6e samo za zablyda v smisal ima edno takova mom4e ama s nego si pi6em po skype toest iskah da vidq kak 6te reagirate
    Пфф... нямам думи
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Каква е тая безсмислена тема? А с твоя приятел не можете ли да намерите общ език, да се опитате да общувате като цивилизовани хора, а не чрез каруцарски изрази?
    ami podkrepqm mnenieto ot na4aloto do kraq ....
    skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...

хахаха братле уби ме с темата си.
    Когато животът ти минава като на кино, нарисувай си картинка!

Guest
    стар рибар,сумо борец в тренировка,като та гледам ми приличаш на кенеф-дебел бял и миришеш на лайна.'ти пикаа у устата.ти серем у устенцата бе шибаняк,такъв си гей че можеш да познаеш вкуса на сладолед само като седнеш на него,

Не се занимавай с глупости. Просто го подминавай като пътен знак и той още повече ще се ядоса.
    П.П. Ако все пак искаш да го обидиш, опитай се да го затапиш с нещо умно. Наприер: Ако мозъкът беше поничка - твоя щеше да е само дупката.
    и т.н. УСПЕХ!!!

ако искам да кажа нещо на някой,ще му го кажа.така като пиша по форумите не ставма по-смела

По парцалив си и от гръцки анцунг, мозъка ти е тиган, скрии тая усмифка конски свят бе изкретенял пришалец, миризлив сапун от родопски трън, изтрештяла прахосмукачка, чехъл с наморник, да ми цокаш краставицата, остриган пъдпъдък...повече не ми се измислят,
    Ай Сфирни ми на фарфарите и бегай
    Some things are better left unsaid!

Боже, Божее... абе деца я се осъзнайте малко И като се обиждате какво? Покорявате света ли? Изобщо нямате ли си друга работа? И егати примитивното разбиране за обида. Честно казано (защото си мисля, че под действието "обиждам" масово всички разбират "наранявам някой с думите ми") за да обидите някой определено няма да ви свършат работа забавните фантасмагории от сорта на "тиквата ти е като прояден дънер от термити" . но все едно. Колкото до темата, която е за да се види реакцията на хората...
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

и си мислиш 4е с псувни и обиди ще го накажеш жестоко?
    не скъпа! най жестокото наказание е изолация! все едно минаваш покрай дърво!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    ahh che tapa tema!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Лол, stop flood kk?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си